به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه توپک جگر باید نکات زیر را رعایت کنید.
جگر گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
فلفل سبز خرد شده ۳ عدد
فلفل قرمز خرد شده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برگ ریحان خشک ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ یک عدد
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
بلغور گندم پخته ۲ پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
مواد لازم رویه توپک جگر:
کره یک قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلولههایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. وسط آنها را با انگشت کمی فشار دهید.
برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپکها بریزید و سرو کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/