به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از نان های سنتی و خوشمزه تبریز ایشلی کوکه هست که در ادامه طرز تهیه این نان روغنی مغزدار را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم خمیر:
آرد شش پیمانه
شکر ۵۰ گرم
تخم مرغ سه عدد
ماست نصف پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
مواد لازم داخل خمیر:
آرد یک پیمانه
پودر زنجبیل یک قاشق سوپخوری
زردچوبه یک قاشق سوپخوری
زعفران به میزان لازم
مواد لازم برای رومال نان:
زرده تخم مرغ یک عدد
شکر یک قاشق چایخوری
ماست یک قاشق چایخوری
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه رومال نان:
پیش از آن که دوباره نانها را تحت حرارت از بالای فر قرار دهید، باید مواد رومال را اضافه کنید تا در اثر حرارت، نان کاملا خوشرنگ و طلایی شود. برای این منظور زرده تخم مرغ، شکر، ماست و کنجد را مخلوط کرده و خوب بزنید. با قلم مو این رومال را روی نانها بمالید و بعد برای پنج دقیقه از شعله بالای فر به نانها حرارت بدهید تا طلایی و خوشرنگ شوند.
طرز تهیه مواد میانی ایشلی کوکه:
آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن برطرف شود.
زردچوبه را اضافه کنید. تفت بدهید و بعد زنجبیل را اضافه کنید.
کره را اضافه کرده و بعد زعفران را هم به مجموعه اضافه کنید.
اگر دوست دارید طعم نان شیرین باشد، در همین مرحله میتوانید کمی پودر قند یا شکر اضافه کنید.
نکته برای تهیه تهیه ایشلی کوکه:
میتوانید زردچوبه را حذف کرده و فقط زعفران اضافه کنید.
این نان را در وعده صبحانه با پنیر لیقوان میخورند.
منبع: هفته نامه همشهری شش و هفت - برترین ها
انتهای پیام/