به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،محمد نیک صفت، رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت صومعه سرا گفت: واحدهای صنفی شهرستان صومعه سرا برای جلوگیری از آلودهشدن به ویروس کرونا، مرغ و ماهی را بهصورت بستهبندی، عرضه و از خُرد کردن آن در فروشگاهها خودداری کنند.
او افزود: فرآوردههای دامی ناقل ویروس کرونا نیست، اما ممکن است در مرحله قطعهبندی یا خُردکردن در واحدهای عرضه ویروس از طریق میز آلوده یا توسط کارگری که اقدام به این کار میکند، منتقل شود.
رئیس اداره صنعت، معدن تجارت صومعه سرا گفت: سامانه ۱۲۴ به صورت شبانه روزی آماده دریافت شکایت و گزارش مردمی است.
انتهای پیام/عط