فاروج نوعی خوراک مرغ در میان لبنانی هاست که با زغال پخته می‌شود.

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فاروج نوعی خوراک مرغ در میان لبنانی هاست.

در دستور اصلی این غذا اینچنین است که باید با زغال پخته شود و کمی آبدار باشد.

این غذا با لیمو و سماق طعم دار می‌شود و چهره‌ی خوبی دارد و بسیار اشتها بر انگیز است.

مشوی در کشور‌های عربی غذایی کاملا جا افتاده است، اما اصلیت این غذا را لبنانی می‌دانند.

 

آشنایی با فاروج مشوی غذا‌های لبنانی

آشنایی با فاروج مشوی غذا‌های لبنانی


منبع: الکوثر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.