جگر عربی به جگر اردنی و یا جگر لبنانی هم مشهور است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به پختن و خوردن غذا‌های عربی علاقه‌مند هستید و یا از غذا‌های ایرانی خسته شده اید، می‌توانید اینجا دستور پخت غذای جگر عربی که جزو غذا‌های گوشتی محسوب میشود را، مطالعه فرمایید.

مراحل پخت جگر عربی:

جگر گوسفند را خوب شسته و آنرا بقطعات کوچک مورد نظر خودتان ببرید، سپس به آن نمک بزنید و در آرد بگردانید. سپس جگر‌های بریده شده را در روغن زیتون ریخته و سرخشان کنید.

سپس آنرا در ظرف ریخته فلفل و پیازچه و شوید خرد کرده برویش بپاشید.

موارد مورد نیاز:

جگر گوسفند عدد

پیاز سبز قدری

نمک قدری

آرد سفید قدری

سیب قدری

آب گوشت قدری

امیدواریم که از پختن و خوردن این غذای لذیذ بین المللی، یعنی جگر عربی، لذت برده باشید.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.