به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا آن هم به سبک شکلاتی که بسیار خوشمزه است و همچنین نوعی خاص میباشد که برای تفاوت ایجاد کردن در آشپزی بسیار مناسب میباشد. تابستان است و فصل کمپینگ و باربیکیو. اگر بخواهید کمی تنوع به وعدههای غذاتون بدید و به مقدار کافی سیب زمینی ذغالی و چای ذغالی خوردید.
امروز یک مدل غذای جدید یاد میگیرید که سفرههای کمپینگی تان را زیباتر و خوشمزهتر میکند. البته به شما قول نمیدهیم که برای خودتان چیزی باقی بماند، چون همیشه سر پیتزای شکلاتی دعواست! برای پخت اون هم میتونید خمیر آماده پیتزا یا شیرینی پزی رو بخرید و یا خودتون آماده کنید.
فقط حواستون باشه که تا زمانی که داغه نوش جان کنید، یعنی تا زمانی که شکلاتها ذوب شدن و مارشملوها بافت نرمی پیدا کردند.
مواد لازم:
خمیر پیتزا و یا خمیر شیرینی
یک فنجان مارشملو
نصف فنجان شکلات چیپسی با طعم شیر
نصف فنجان شکلات چیپسی تلخ
چند بیسکوییت دایجستیو یا همون ساقه طلایی خودمون برای ترد کردن پیتزامون
یک چهارم فنجان کره آب شده
طرز تهیه:
۱ – فر رو روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت یا همون ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار بدید تا گرم بشه.
۲- کف سینی فر و یا ماهیتابه رو خوب چرب کنید تا پیتزا به کف ظرف نچسبه.
۳ – خمیر پیتزا یا شیرینی رو روی سطح سینی فر یا ماهیتابه پهن کنید و کف خمیر رو با کره آب شده چرب کنید تا جایی که سطحش پوشیده از کره بشه.
۴ – حالا شکلاتهای چیپسی تلخ و شیری رو روی سطح پیتزا بریزید.
۵ – مارشملو نقش پنیر پیتزا رو ایفا میکنه، تمام سطح پیتزا را با آن بپوشونید.
۶ – حالا به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا شکلاتها آب شده و پیتزای شما آماده بشه. زمانی که مارشملوها رنگشون به قهوای تغییر کرد نشان این است که پیتزا آماده شده.
البته که اگر میخواهید در دامن طبیعت این غذا رو درست کنید میتوانید آن را در فویل پیچیده و نزدیک آتش قرار بدین. زمان سرو بیسکوییتها رو خرد کرده و روش بپاشید تا پیتزای تردتری داشته باشید و تا جایی که میتونید داغ داغ داغ پیش مهمونا ببرین.
منبع: پارس ناز
انتهای پیام/