کارشناس مرکز بهداشت محیط شماره دوی اصفهان گفت: از ابتدای اسفند تاکنون هزار و ۱۷۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی صورت گرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،کمالی کارشناس مرکز بهداشت محیط شماره دوی اصفهان با اشاره به اینکه عملکرد بهداشتی مراکز تهیه و توزیع با نظارت بیشتری همراه شده افزود: واحد‌های صنفی هم در شرایط جاری باید با حساسیت بیشتری، سلامت محصولات خود را کنترل کنند.

کمالی با اشاره به هزار و ۱۷۰ مورد بازرسی صورت گرفته از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی از ابتدای اسفند تاکنون افزود: در این بازرسی‌ها ۵۷ واحد صنفی پلمب و یا به مراجع قضایی معرفی شده اند.

او با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز مرکز بهداشت است افزود: شهروندان می‌توانند شکایات خود را با سامانه ۱۹۰ بهداشت محیط مطرح کرده تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار