به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، هفده شرکت عضو پارک فناوری پردیس محصولاتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و کمک به درمان بیماران مبتلا به این ویروس تولید میکنند. از این میان دو شرکت امکان تولید کیت تشخیص ویروس کرونا را دارند.
بعد از شیوع ویروس کرونا در سطح جهان و تایید رسمی آن در ایران و ابتلای روزافزون مردم به این بیماری، شرکتهای حوزه سلامت و فناوری اطلاعات عضو پارک فناوری پردیس شروع به تولید یا افزایش ظرفیت تولید محصولاتی برای مقابله با شیوع این ویروس کردند.
هفده شرکت عضو پارک فناوری پردیس امکان تولید محصولات با چهار عملکرد «پیشگیری»، «تشخیص»، «درمان» و «مطالعات پژوهشی» دارند.
در حوزه تشخیص یک شرکت وارد فاز پژوهشی تولید «کیت تشخیص ویروس کروناCorona Virus Rapid Test» را طی کرده و به زودی این محصول وارد بازار خواهد شد. شرکت دیگری نیز در حال تولید «کیت تشخیص ویروس کرونا PCR» می باشد که در آیندهای نزدیک وارد بازار خواهد شد.
دیگر شرکتی در حال تولید «ژل»، «اسپری» و «محلول ضدعفونی کننده دست» برپایه بنزالکونیوم کلراید و پروپیلن گلیکول (کروسپت) است. همچنین «ساشه خوراکی»، «ویال خوراکی» و «کپسولهای تقویت کننده سیستم ایمنی بدنِ» تولید شرکت زیست تخمیر شامل؛ لاکتوکر، فمی لاکت، فمی لاکت توپلاس، کیدی لاکت، روژویت در حال حاضر در داروخانههای کشور موجود هستند.
بیشتر بخوانید: روشی برای ساخت الیاف رسانا و مستحکم با نانولولههای کربنی
یک شرکت دیگر در حال تولید تجیهزات بیمارستانی مانند دستگاه «کاور کفش اتوماتیک حرارتی»، «ظروف کاغذی یکبار مصرفبیمارستانی ضد آب و گیاهی (شامل لگن زیر بیمار، لوله ادرار و رسیور)»، دستگاه «اینوکلاو رومیزی»، دستگاه «استریلایزر پلاسما»، «تخت شستشو و ضدعفونی بیمار» و «دستگاه ابزار شوی» است. در همین زمینه شرکت دیگری نیز دستگاههای «استریلایزر پلاسما»، «امحای زباله بیمارستانی» و «اتوکلاو بخار» تولید میکند.یک شرکت دانش بنیان دیگر نیز دستگاه «نانوسکوپ الکترونی (AFM)» را تولید میکند. این دستگاه را میتوان در حوزه مطالعات پژوهشی و برای مطالعه بر ساختار ویروس استفاده کرد.
انتهای پیام/