
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس سیر به سبک رستورانیاختصاصی تابناک باتو؛ سس سیر، طعمدهندهای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو میشود. این سس، به روشهای مختلفی تهیه میشود.
سیر: دو بوته
نمک: دو قاشق چایخوری
آبلیمو: نصف پیمانه
روغن ذرت یا آفتابگردان: یک پیمانه
روغن زیتون: یک پیمانه
سیرها را پوست گرفته و خوب له میکنیم. سپس آنها را در مخلوط کن میریزیم.
نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
همانطور که مخلوط کن روشن است، روغنها را به تدریج اضافه میکنیم تا سسی یکدست مانند سس مایونز، به دست آید.
منبع: تابناک با تو
انتهای پیام/