به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چوب شور را میتوان با انواع دسر سرو یا بهعنوان یک میانوعدۀ سبک مصرف کرد. چوب شور خانگی بسیار سالم است و هیچگونه افزودنی ندارد.
شیر: نصف پیمانه
روغن مایع: یکچهارم پیمانه
سفیدۀ تخممرغ: یک عدد
آرد به میزان لازم
بیگینگپودر: یک قاشق مرباخوری
کنجد برای تزیین
نمک: به میزان لازم
چوب شور خانگی، محبوب کودکان
مقداری نمک در ۲ پیمانه شیر بریزید و آن را حل کنید.
بیکینگپودر را به شیر افزوده و مواد را هم بزنید. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
آرد را بهتدریج به مواد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
بهاندازۀ یک گردو از خمیر بردارید و آن را بهصورت یک میلۀ باریک روی سطح صافی غلت دهید. همۀ خمیر را به همین شکل آماده کنید.
تخممرغ را در کاسهای بشکنید. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سفیده را کمی هم زده و خمیرهای میله مانند را در سفیده بزنید. سپس روی آنها کنجد بپاشید و یا در ظرف کنجد بغلتانید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیرهای میلهای شکل را در سینی و سینی را در فر که از قبل گرم کردهاید بگذارید تا چوب شورها بپزند. البته برای طلایی رنگ شدن سطح آن باید در نیمۀ زمان پخت، شعلۀ پایینی فر را خاموش و گریل را روشن کنید تا سطح چوب شور هم پخته شود.
چوب شورهای خوشمزه و سالم خانگی آماده هستند. میتوانید آنها را بهتنهایی یا با مواد دیگر میل کنید.
در صورت تمایل میتوانید خمیر را به شکلهای دیگر فرم دهید.
خمیر را میتوانید بهجای کنجد در مواد دیگر مانند شکلات یا مغزهای آجیل بغلطانید.
منبع: دلتا
انتهای پیام/