به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک فلافل خوشمزه با اسفناج را به همراه سس ماست به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این فلافل لذیذ و مقوی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
اسفناج: نیم کیلو
تخم مرغ زده شده: دو عدد
گشنیز تازه و خرد شده: نصف پیمانه
روغن زیتون: دو پیمانه
سیر رنده شده: یک حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر نان: ۱۳۰ گرم
پنیر پارمسان: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس ماست:
ماست پرچرب: یک پیمانه
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل تند: نضف قاشق چایخوری
سیر: یک حبه
پوست یک عدد لیموی رنده شده
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اسفناجها را شسته به مدت یک دقیقه در آب جوش همراه با کمی نمک قرار میدهیم. سپس آنها را در آب سرد قرار میدهیم و آبکش میکنیم.
پس از این کار، برگهای اسفناج را خرد میکنیم و در ظرفی میریزیم.
تخم مرغ زده شده، گشنیز و سیر را به همراه پودر نان یا آرد سوخاری و پنیر پارمسان به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
از مواد گلولههای کوچکی جدا کرده و در روغن داغ، سرخ میکنیم.
برای تهیهی سس، ماست را به همراه سیر رنده شده، آب لیمو، آرد، نعنا و جعفری و نمک و فلفل در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
فلافلهای آماده شده را با سس ماست، سرو میکنیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/