مطالعه جدید نشان می‌دهد رژیم غذایی حاوی مصرف روزانه آووکادو موجب بهبود توانایی تمرکز و توجه در افراد دارای اضافه وزن یا چاق می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطالعه محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا به مدت ۱۲ هفته وعده غذایی روزانه ۸۴ فرد بزرگسال چاق یا دارای اضافه وزن را تأمین کردند. وعده‌های غذایی از لحاظ میزان کالری و ریزمغذی‌ها یکسان بود، اما در وعده غذایی یک گروه مصرف روزانه آووکادو تازه گنجانده شده بود، در حالیکه در وعده غذایی گروه کنترل آووکادو وجود نداشت.

در ابتدا و پایان مطالعه، شرکت کنندگان سه تست شناحتی را در جهت ارزیابی میزان توجه و مهار توجه انجام دادند. بعلاوه محققان میزان لوتئین خون و ادرار شرکت کنندگان را که با تجمع لوتئین مغز مرتبط است، اندازه گیری کردند.

آن‌ها دریافتند شرکت کنندگانی که در رژیم غذایی شأن آووکادو گنجانده شده بود، عملکردشان در یکی از تست‌های شناختی موسوم به مهارت فلانکر بهبود یافته بود. در مهارت فلانکر، مهار توجه و تمرکز و توانایی تمرکز بر مهارت حتی در زمان حواس پرتی اندازه گیری می‌شود.

«نایمان خان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «مواد مغذی موجود در آووکادو دارای عملکرد خاصی در مغز هستند که از توانایی انجام این مهارت پشتیبانی می‌نماید.»

محققان قصد دارند در مطالعه بعدی به بررسی سایر مواد مغذی یا فت شده در آووکادو و تأثیر مصرف آووکادو بر مواردی نظیر وزن، التهاب و تغییرات احتمالی در میکروبیوم روده بپردازند.

اگرچه این مطالعه بر آووکادو متمرکز بود، اما سایر منابع حاوی لوتئین، فیبر و چربی‌های اشباع نشده عبارتند از سبزیجات پهن برگ سبز یا تخم مرغ که دارای فواید بالقوه شناختی هستند.

محققان اذعان می‌کنند که تغییرات کوچک در رژیم غذایی نظیر مصرف آووکادو می‌تواند تأثیرات قابل توجهی بر عملکرد شناختی داشته باشد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار