برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ مافین کدوحلوایی،خواندن این مطلب را از دست ندهید.

مافین کدوحلوایی، لذیذ و متفاوتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مافین، یک نوع نان یا کیک نیمه شیرین است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یکی از انواع مافین‌ها را به شما آموزش دهیم؛ مافین کدوحلوایی. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی مافین کدوحلوایی، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه
کدوحلوایی پخته و له شده: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
روغن: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ
دارچین: دو قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پیش از شروع به کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، روشن می‌کنیم.
در ظرفی بزرگ، آرد، دارچین، جوش شیرین، نمک و بکینگ پودر را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه، تخم مرغ را به همراه شکر، روغن و وانیل، ریخته و با هم‌زن، به مدت پنج دقیقه، خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
کدوحلوایی پخته و له شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.
مخلوط آرد را کم کم به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.
کاغذ‌های کاپ کیک را در سینی فر چیده و مواد مافین را داخل آن‌ها می‌ریزیم.
سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۲ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
ممنون