در گزارش زیر دستور پخت نان هندی خوشمزه بدون نیاز به تنور را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این دستور پخت یاد می‌گیریم که چگونه نان هندی بپزیم. نگران نباشید برای پخت نان هندی خوشمزه نیازی به تنور نداریم.

مواد لازم برای نان هندی:
آب گرم ¾ پیمانه
مخمر خشک فعال ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۲ و ¼ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
کره برای چرب کردن نان

ابزار مورد نیاز:

تابه

هم زن

چنگال

قاشق چوبی

حوله و پلاستیک

ظرف هم زن

طرز تهیه نان هندی:

ابتدا می‌خواهیم با مایه خمیر شروع کنیم. آب را تا ۱۰۰ الی ۱۱۵ درجه فارنهایت (۳۷ تا ۴۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس ۱ قاشق چایخوری شکر را به آن اضافه کنید. در نهایت مایه خمیر را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. اجازه دهید مخمر به مدت ۱۰ دقیقه در آب بماند تا کمی پف کند. اگر پف نکرد باید از نو شروع کنید، چون یا مخمر کهنه بوده یا آب به اندازه کافی گرم نبوده تا مخمر را فعال کند.

به مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری شکر و آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا پف کند

اکنون مخلوط مخمر را داخل ظرف بزرگی بریزید و باقیمانده شکر، روغن و ماست را به آن اضافه کنید و با هم زن هم بزنید.

مخلوط مخمر را در ظرف بزرگی بریزید و بقیه شکر، روغن و ماست را اضافه و هم بزنید

۱ پیمانه آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود. هم زن را کنار بگذارید و با قاشق چوبی ادامه دهید.

۱ پیمانه آرد و نمک را اضافه و هم بزنید تا مواد ترکیب شود

۱ پیمانه دیگر آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. کمی آرد روی سطحی که می‌خواهید خمیر را درست کنید بریزید و به مدت ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس آن را داخل ظرفی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پلاستیک و حوله بپوشانید. آن را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.

۱ پیمانه دیگر آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی سفت شد با دست ورز بدهید

خمیر را برداشته و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید به شکل توپ در بیاورید و با وردنه صاف کنید.

خمیر را به شکل توپ در بیاورید و با وردنه صاف کنید

یک عدد تابه نچسب یا چدنی را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ داغ شود. سپس خمیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل آن تابه قرار دهید. روی خمیر حبابی شکل می‌شود. خمیر را برگردانید و ۱ الی ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. وقتی روی هر دو طرف کمی متمایل به رنگ قهوه‌ای شد نان را از تابه بردارید.

وقتی تابه داغ شد خمیر را روی آن قرار بدهید و آن را برگردانید

هر دو طرف نان‌ها را با کره کمی چرب کنید. حتی می‌توانید روی آن را با کمی جعفری و گشنیز چرب کنید.

هر دو طرف نان‌ها را با کره کمی چرب کنید و با جعفری و گشنیز چرب کنید

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کلثوم کرمیان
۰۹:۲۸ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
نمیخوام غذای این وحشیها رو یاد بگیرم
بی فرهنگهای بی رحم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۱۵ اسفند ۱۳۹۸
اسم هند میاد جگرم آتیش میگیره واسه مسلموناش