به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عادل معصومی کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه فراشبند با اشاره به اجرای طرح تشدید بازرسی و نظارت از مراکز عرضه مواد غذایی در برنامه پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس تا ریشه کنی کامل این بیماری در این شهرستان گفت: این طرح با هدف پیشگیری از ابتلا به کروناویروس و همچنین بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا با حضور بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان تشدید یافته است.
او، ارتقای وضعیت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات، بهداشت ساختمان مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی موردنظر و حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان را از اهداف تشدید نظارتها و بازرسیها در برنامه پیشگیری از ابتلا به کروناویروس عنوان کرد.
معصومی بیان کرد: بازرسیهای بهداشت محیط از صنوف پُرخطر و حساس در برنامه پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، به صورت شبانه و خارج از ساعتهای اداری در فراشبند انجام میشود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه فراشبند تصریح کرد: در این طرح، با توجه به حساسیت موضوع، از مراکز تهیه و توزیع حساس و پُرخطر از جمله نانوایی ها، رستورانها و قنادیها بازدید و ضمن ارایه آموزشهای لازم، دستورالعملها و بخشنامههای لازم در خصوص کروناویروس به متصدیان، ارائه شد.
انتهای پیام/ت