به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،آش غلغل از آشهای محلی شوشتر است .
ابتدا نخود و لوبیا چیتی و عدس و باقلا زرد و گندم حلیم را میخیسانیم و بعد که خیس خوردند با شعلهی ملایم میپزیم. بعد اگر دوست داشتید میتوانید گوشت را با خود حبوبات بپزید و بعد در بیاورید و ریش ریش کنید یا حسابی بکوبید. یا اینکه جدا بپزید و گوشت را ریش کنید و بعد اضافه کنید.
وقتی که موادمان خوب پخت و آماده شد زردچوبه را با کمی آب مخلوط میکنیم و به آش اضافه میکنیم و دوباره میگذاریم تا خوب جا بیفتد. بعد میتوانید آش را با گوشتکوب بکوبید تا یکدست شود. یا نکوبیده مصرف کنید. البته حبوبات در حین پخت له میشوند. نمک و فلفل را هم بریزید.
این آش تند سرو میشود. تقریبا پنج تا شش ساعت زمان میبرد تا غذا آماده شود و در آخر یک آش خوشمزه و کش دار دارید. میتوانید داخل آن از باقالیهای خشک پوست دار استفاده کنید. میتوانید جدا بپزید و بدون آب داخل آش بریزید.
میزان مواد استفاده شده در این آش، همه حبوباتها و گندم را یک فنجان گذاشتم و مخلوط گوشت گوسفند و گوساله را چهارصد گرم استفاده کردم.
ادویه غالب این آش زردچوبه است و کلا آش زرد رنگ است. در آین آش کشک استفاده نمیشود. برای تزیین میتوانید از پیاز داغ فراوان و نعناع داغ استفاده کنید .
منبع: عصرایران
انتهای پیام/