به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، لیلا رازقیان متخصص اعصاب و روان و رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز اظهار کرد: طبق آمار، ویروس کرونا کودکان را نسبت به سایر گروهها کمتر درگیر کرده و علائم و شدت بیماری ناشی از کرونا در کودکان به مراتب کمتر است.
او ادامه داد: شاید علت آن تفاوت سیستم ایمنی کودکان و بزرگسالان است. با این وجود آسیب روانی ناشی از اخبار مربوط به کرونا در کودکان بیشتر از بزرگسالان ارزیابی میشود.
لیلا رازقیان افزود: نحوه تحلیل کودکان با بزرگسالان متفاوت است و آنها ممکن است با هر بار شنیدن اخبار مربوط به بیماری، تروماتایزد (دچار آسیب) شوند.
متخصص اعصاب و روان و رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز تصریح کرد: کودکان همه اخبار را معادل حقیقت میپندارند و به دلیل اینکه متوجه واقعه به طور کامل نمیشوند، با شنیدن صحبتهای دیگران و اخبار، بیش از بزرگترها دچار اضطراب میشوند.
او بیان کرد: لازم است به کودکان در باره این ویروس متناسب با سن آنها آموزشهایی داده شود و از جملاتی که برای آنها قابل فهم است، استفاده کنیم.
لیلا رازقیان اظهار کرد: برای مثال میتوان به آنها گفت بیماری ناشی از کرونا شبیه نوعی سرماخوردگی است که همه آنها تجربه اش را داشته اند، اما از شدت بیشتری برخوردار است، باید به آنها اطمینان داد که برای درمان بیماری ناشی از این ویروس پزشکان از افراد مراقبت کنند.
او افزود: لازم است نکات بهداشتی مهم به طور ساده به کودکان آموزش داده شود.
متخصص اعصاب و روان و رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز گفت: ضرورت دارد از کودکان درباره اضطرابهای احتمالی آنها سوال پرسیده شود تا با دادن اطلاعات صحیح ترسهای بی مورد آنها را از بین ببریم.
انتهای پیام/