رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان فارس ساعت کاری فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - سرهنگ حسن گودرزی رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان فارس اظهار کرد: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروزی از متصدیان صنوف و اماکن عمومی تقاضا می‌شود ضمن حفظ حرمت و شان ماه رمضان وفق ساعت کاری مصوب ابلاغی در کارگروه ویژه نحوه فعالیت صنوف اقدام به فعالیت کنند.

او افزود: صنوف رستوران، سفره خانه‌های سنتی، پیتزا و اغذیه فروشان از ساعت ۱۲ به صورت بیرون بر و از ساعت ۱۴ در داخل واحد صنفی (در صورت داشتن سالن پذیرایی)، صنوف پزندگان (آش و حلیم، کبابی و جگرکی و کله پزی) و صنوف کافی شاپ و آبمیوه بستنی یک ساعت قبل از اذان مغرب می‌توانند اقدام به فعالیت کنند.

سرهنگ گودرزی افزود: نصب بنر و استتار ویترین واحد صنفی و اماکن عمومی و عدم روزه خواری در ملأ عام برای حفظ حرمت و شأن ماه رمضان مورد تاکید است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.