به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی مؤیدی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد: بخش اعظم پنهان مبارزه با قاچاق کالا و ارز مشابهاش راهاندازی سامانهها است. تمرکز بر مسئله پیشگیری یکی از مسائل مهمی است که در زمینه قاچاق به آن تأکید شده تا میل به قاچاق از بین برود و در نتیجه تولید قوت بگیرد؛ سامانه رهگیری تلفن همراه در گام اول توانست به طور چشمگیر قاچاق این کالا را کاهش دهد و آغاز سامانه رهگیری سیگارت در گام دوم مبارزه با قاچاق کالا قطعا میتواند قاچاق دخانیات را کاهش دهد.
او ادامه داد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شبانهروز توان خود را بر راه اندازی سامانهها گذاشته تا سلامت تجارت از خطر قاچاق در امان بماند.
مؤیدی تصریح کرد: سامانه سیگارت میتواند دغدغه مصرفکننده دخانیات در خصوص سلامت محصول مصرفی را به حداقل برساند.
بیشتر بخوانید: وقتی منافع ملی خاکستر می شود/ مافیای سیگار به دنبال تولید داخلی یا زمینه سازی قاچاق؟
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا گفت: امروزه تولید سیگار به ۵۰ میلیون نخ رسیده و اشراف ما بر این تولیدات صد در صد است و نسبت به کشورهایی که در قاچاق دخانیات دست دارند نظارت کامل داریم. تلاش ما بر این است تا در سال آینده فضا برای کسانی که قاچاق سیگار و دخانیات میکنند، تنگ و تاریک شود.
مؤیدی اظهار کرد: تلاش بر این است تا ۲۳ سامانه مدنظر دیگر برای شفاف سازی تولیدات کالاهای اساسی طراحی و مورد استفاده قرار گیرد تا اطمینان کامل از کیفیت و سلامت انواع کالا برای عموم حاصل شود.
انتهای پیام/