به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس زرشک بسیار مغذی است و برای کسانی که با کمبود آهن مواجهند، بسیار مقوی و خونساز خواهد بود. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این سس خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
طرز تهیه سس زرشک:
از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و … استفاده کنین.
زرشک پاک شده رو میشوییم. (برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشهها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم؛ و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار.
منبع: ایران بانو
انتهای پیام/