به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بادام هندی متعلق به خانوادهای بنام (Anacardiaceae) است که انبه و پسته هم جزو این خانواده هستند. این مغز سرشار از خاصیت در کشورهایی مانند: هندوستان، سریلانکا، کنیا و تانزانیا که آب و هوای گرم و خشک دارند، کشت میشود. بادام هندی که مورد استفاده ما قرار میگیرد در واقع به قسمت انتهایی میوهای به نام سیب بادام هندی چسبیده است و در برزیل، آسیا و آفریقا مصارف گوناگونی دارد.
این ماده خوراکی به حفظ سلامت قلب، سلامت دهان و دندان و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک شایانی میکند.
بادام هندی دارای ویتامینهایی از جمله: ویتامین ث، ویتامین B۱، ویتامین B۲، ویتامین B۳، ویتامین B۶، ویتامین E، ویتامین K و فولات است. از مواد معدنی ضروری موجود در بادام هندی نیز میتوان آهن، روی، منیزیم، پتاسیم، فسفر، مس و کلسیم را نام برد.
به عقیده پزشکان ایتالیایی مصرف روزانه بادام هندی با افزایش تولید اسپرم باعث افزایش باروری در مردان میشود.
بادام هندی سرشار از ویتامین ب است و علاوه بر آن که یک میان وعده فوق العاده برای مادران باردار محسوب میشود ترک خوردگیهای شکم را کاهش میدهد. همچنین مقادیر بالای منیزیم و آهن موجود در بادام هندی برای پیشگیری از ابتلای بانوان باردار به بیماری قلبی مفید بوده و مانع از کم خونی آنها خواهد شد.
بادام هندی با پروتئین فراوانی که دارد باعث میشود کودکان استخوانهای سالم و عضلات قوی تری داشته باشند. همچنین کم خونی کودکان را با بادام هندی میتوان درمان کرد.
عنصر مس موجود در بادام هندی باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و از ریزش و سفید شدن آنها جلوگیری میکند.
بادام هندی منبع غنی مس و آهن است که از چروک شدن پوست صورت جلوگیری کرده و باعث جوان سازی آن میشود؛ به گفته محققان بادام هندی مانع از ابتلای افراد به سرطان پوست میشود.
عنصر سلنیوم موجود در بادام هندی با کاهش التهابات پوست جوش و آکنه صورت را درمان کرده و جای جوش را از بین میبرد.
بادام هندی یکی از بهترین آجیلها به شمار میرود، زیرا درای مقادیر کمی قند و کلسترول است. تحقیقات نشان میدهد عصاره هیدرواتانول بادام هندی برای جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش مقاومت به انسولین مفید است.
به گفته محققان افرادی که در هفته دو بار بادام هندی مصرف میکنند وزن کمتری نسبت به کسانی که از رژیمهای لاغری گوناگون استفاده میکنند دارند. بادام هندی اشتها را کاهش داده و با افزایش چربی سوزی به سم زدایی سیستم گوارش بدن کمک میکند.
مصرف منظم بادام هندی به سم زادیی بدن کمک کرده و بیماریهای کبدی و کبد چرب را درمان میکند. گفته شده است با مصرف بادام هندی میتوان خطر ابتلا به سنگهای کیسه صفرا را کاهش داد.
بیشتر بخوانید: آجیلی که لاغرتان میکند
نکته: همانطور که میدانید هر کدام از مواد خوراکی علاوه بر خواص مفیدی که دارند مضراتی را هم دارا هستند؛ که در ادامه به بیان مضرات مصرف بادام هندی خواهیم پرداخت.
بنابر گفته محققان مصرف بیش از اندازه بادام هندی میتواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. همچنین ممکن است باعث ایجاد آلرژی، آبریزش بینی، سرفه و تنگی نفس شود.
ناراحتیهای دستگاه گوارش (تهوع، اسهال، گرفتگی شکمی و استفراغ) را نیز میتوان از عوارض مصرف زیاد بادام هندی دانست.
انتهای پیام/
به نظرم خودمونو باید دوست داشته باشیم
چون در باداو زمینی و بعضی دانه های روغنی وقتی حرارت داده میشود خواص بیشتری دارد. با سپاس فراوان
کو پول که بادوم هندی بخریم