مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان گفت:۶۰ درصد مددجویان کمیته امداد استان را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، یحیی صادقی، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن در مراسم تجلیل از بانوان امدادگر کمیته امداد استان کرمان که با حضور نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان، قائم‌مقام کمیته امداد استان و جمعی از معاونین و روسای استان در کرمان برگزار شد به ارزش بالای کار امدادگری اشاره کرد و خطاب به بانوان امدادگر گفت: تکلیف سنگینی بر عهده شما امدادگران گذاشته شده است و کاری که شما انجام می‌دهید ارزش بسیار بالایی دارد.

او به گرفتاری و مشکلات متعدد محرومان اشاره کرد و افزود: شنیدن درد و رنج محرومان خیلی دردآور است و خداوند مقدر کرده که گره مشکلات محرومان به دست ما که امدادگر هستیم گره‌گشایی شود.

صادقی، به شرایط جدید فقر اشاره کرد و گفت: شرایط فقر در حال حاضر نسبت به گذشته متفاوت شده و امروزه فقر بیشتر زنانه و جوان شده است.

او با تأکید بر اینکه بیشترین گروه هدف و مراجعان به کمیته امداد و سایر دستگاه‌های حمایتی زنان هستند بیان کرد: حدود ۶۰ درصد مددجویان کمیته امداد استان کرمان را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده اند و مابقی مددجویان نیز که سرپرست دارند سرپرست آن‌ها بیمار یا از کارافتاده است و عمده بار زحمت خانواده بر دوش زن خانواده است.

صادقی ادامه داد: باید مطابق با شرایط تصمیم گرفته و برنامه ریزی کرده و در جهت حل مشکلات محرومان تلاش کنیم.

مدیر کل کمیته امداد استان کرمان به راه‌اندازی اداره امور بانوان در اداره کمیته امداد منطقه یک کرمان اشاره کرد و گفت: تلاش ما این است که این اداره به عنوان یک الگو در کشور مطرح شود و اثربخشی این اقدام برای ما بسیار مهم است.

او ادامه داد: هدف اصلی ما از راه اندازی اداره امور بانوان واگذاری تمام امور زنان سرپرست خانوار زیر ۵۰ سال تحت حمایت کمیته امداد کرمان به بانوان امدادگر و حل مشکلات آنان توسط بانوان امدادگر است.

صادقی به حجم بالای کار مددکاران اشاره و بیان کرد: در اکثر مناطق استان بیش از نیمی از مددجویان کمیته امداد خانم‌ها هستند که شرایط متفاوت و سختی دارند و برخی از آن‌ها درد‌هایی دارند که درد خود را بهتر می‌توانند با بانوان امدادگر مطرح کنند که بر این اساس حجم کار بانوان امدادگر بسیار بالاست به همین منظور به دنبال استفاده از ظرفیت‌هایی از جمله استفاده از ظرفیت روحانیون ثابت در روستا‌ها هستیم که بخشی از کار مددکاران را با برون سپاری به این روحانیون واگذار کنیم.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: کمیته امداد ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار