به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،
محمدمحمدی مدیر کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به نقش طلاق به عنوان یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی و روند تاثیر گذار مشاوره و راهنمایی در کاهش طلاق گفت: طرح مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق سازمان بهزیستی برای متقاضیان طلاق که به شکل خود معرف از طریق دادگستریها، مراکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی (اورژانس اجتماعی)، خط تلفن اورژانس اجتماعی (۱۲۳)، خدمات اجتماعی سیار و یا سایر مراکز درون سازمانی و برون سازمانی اعم از دولتی و غیر دولتی به این مراکز ارجاع داده میشوند، اجرا میشود.
او با بیان اینکه سامانه تصمیم ابتدا در سال ۹۷ در شهرستان زنجان و سپس در تابستان سال جاری در سه شهرستان خدابنده، ابهر و خرم دره راه اندازی شد، اظهار کرد: در ۱۰ ماهه امسال از یک هزار و ۲۱۴ پرونده رسیدگی شده قریب به ۱۰ درصد خدمات تخصصی ارایه شده به زوجین متقاضی طلاق در سطح استان زنجان منجر به سازش قطعی گردیده است. ولی آنچه که آمارها نشان میدهد هنوز برای رسیدن به وضعیت مطلوب راه زیادی باقی است، و بهزیستی استان و مراکز مشاوره تحت نظارت آن، تمام تلاش خـــود را برای رسیدن به آن وضعیت مطلوب مینماید. اما آنچه که مسلم است، همکاری سایر دستگاههای مرتبط با موضوع طلاق نیز میتواند بهزیستی را در راه رسیدن به کاهش طلاق و آثار سوء آن در جامعه یاری نماید.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان افزود: ارایه آموزشهای تخصصی به روان شناسان فعال در این زمینه، استفاده از اساتید و روان شناسان مجرب در قالب کلینیکهای تخصصی روان شناسی و مشاوره خانواده و برگزاری جلسات کارگروه کاهش طلاق هر سه ماه یک بار با حضور دستگاههای همکار در بهزیستی استان از دیگر برنامههای سازمان بهزیستی در راستای کاهش طلاق میباشد.
او افزود: طلاق پدیدهای است که هیچ کودک و بزرگسالی آمادگی مواجهه با آن را ندارد همچنین عوارض جانبی طلاق برای کودکان و نوجوانان بسیار شدید بوده به طوری که تطابق و سازگاری آنان با این عوارض سه تا پنج سال طول میکشد و در یک سوم موارد، به یک ضربه روحــی دیرپا میانجامد.
انتهای پیام/ن