به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، نانبخش مدیر عامل بیمه سلامت استان آذربایجان غربی گفت: برنامه ارجاع الکترونیک در برنامه پزشک خانواده عمدتا از برنامه های وزارت بهداشت است و طرح نسخه نویسی الکترونیک از فروردین ماه سال جدید در شهرستان مهاباد اجرا می شود.
او افزود: در سال جاری بیش از ۳۰ درصد شهرستانهای استان را تحت پوشش قرار دادیم و در سال ۹۹ صد درصد شهرستانهای استان میبایست تحت پوشش این طرح قرار بگیرند.
او با اعلام اینکه تشکیل دولت الکترونیک تمام نسخ بیمه شدگان از حالت سنتی و کاغذی به الکترونیکی ارتقا مییابد,گفت : برنامه استحقاق سنجی بیمه شدگان که از سال ۹۶ کلید خورد و تبادل الکترونیک اسناد بستری برای اولین بار به صورت پایلوت در استان اصفهان به اجرا درآمد و هم اکنون این برنامه در سطح استان نیز در حال اجرا است این یک طرح مشترک مابین وزارت بهداشت و بیمه سلامت بود که پایه گذاری این برنامه از بیمه سلامت شروع شد و اجرای آن فواید بسیاری برای وزارت بهداشت دارد؛ و از دی ماه اسناد بستری بیمارستانهای استان به صورت الکترونیکی دریافت میشود.
نانبخش اضافه کرد: اجرای نسخ الکترونیکی در قالب ۴ برنامه استحقاق سنجی بیمه شدگان، تبادل الکترونیک اسناد بستری، ارجاع الکترونیک در برنامه پزشک خانواده و نسخه نویسی الکترونیک در بخش خصوصی است.
او اظهار داشت: در شهرستان مهاباد نیز آموزش این برنامه در بخش خصوصی از اول اسفند ماه آغاز و از اول فروردین ماه خدمات ارائه شده به بیماران در بخش خصوصی در قالب نسخ الکترونیکی انجام میشود.
او تصریح کرد: هم اکنون ۱۵۷ مطب خصوصی پزشکان متخصص، عمومی و دندانپزشک، ۷ مرکز تصویربرداری، ۷ درمانگاه و ۲۸ داروخانه در شهرستان مهاباد در حال فعالیت هستند وهدف گذاری طرح استقرار نسخه الکترونیک در تمام درمانگاهها و مطبهای خصوصی، مراکز پاراکلینیکی شامل آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری و داروخانهها شهرستان مهاباد از اول فرودین ماه سال آینده اجرای میشود.
مدیر عامل بیمه سلامت استان آذربایجان غربی اظهار داشت: در این ارتباط باید با مسئولین شهرستان از جمله فرماندار، امام جمعه و سازمان نظام پزشکی جلساتی را برگزار کرده و مراتب را به سمع و نظر مسئولین برسانیم.
انتهای پیام / س خ