به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد حسین افشاری رئیس منطقه در مدیریت عملیات حفاری خشکی - ۳ شرکت ملی حفاری ایران گفت: تجارب فنی میدانی و تحصیلات مرتبط دانشگاهی اساس کار در دستگاههای حفاری است.
او با اشاره به اهمیت تاثیر تجربه با روند کار کیفی در صنعت حفاری بیان داشت: ظرفیت و توانمندیهای هر صنعت به قابلیتهای تخصصی و کارآیی منابع انسانی آن ارتباط دارد و تقویت و انتقال آموزهها بین کارکنان دارای سوابق کاری و جوانترها پویایی و رشد و توسعه صنعت را تضمین میکند.
افشاری افزود: بخش آموزش شرکت در یک برنامه ریزی هدفمند پیشکسوتان صنعت حفاری با سابقه کاری موفق را شناسایی و از آنان دعوت به عمل آورد تا تجارب چندین ساله خود را به نحو مناسب در اختیار دیگر کارکنان قرار دهند.
این مقام مسئول ادامه داد: میانگین سنی کارکنان این دکلها ۴۵ سال و سابقه حضور در بیشتر میادین نفتی اعم از پرفشار و کم فشار از جمله؛ میدانهای نفتی آزادگان، نفت شهر، گچساران، بی بی حکیمه و ... را در کارنامه خود دارند.
رئیس منطقه در مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۳ با اشاره به اینکه ۶ سال است در این سمت انجام وظیفه میکند، تصریح کرد: حوزه معاونت مدیرعامل در عملیاتی حفاری ۳ مدیریت خشکی و یک مدیریت دریا زیر مجموعه دارد که این مدیریت دارای ۴ رئیس عملیات و ۱۳ رئیس منطقه هستند.
او اذعان داشت: مدیریت عملیات حفاری خشکی - ۳ شرکت ۲۳ دستگاه نیمه سنگین و سنگین را تحت سرپرستی دارد که از شمار این دکلها ۱۶ دستگاه در عملیات تعمیر چاهها و هفت دستگاه در حفاری چاههای توسعه ای، توصیفی و اکتشافی بکارگیری شده است.
براساس مستندات موجود در مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران، با دستگاههای حفاری ۴۳ و ۹۳ فتح تا کنون ۵۲ حلقه چاه نفت و گاز به متراژ ۱۰۱۳۱۵ متر در میادین نفتی مناطق نفتخیز جنوب حفر و تکمیل شده است.
انتهای پیام/گ