پورنصرالله مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ۱۱ هزار تن نی و هزار و ۹۲۰ تن شکر سرخ سالانه در مازندران استحصال میشود.
او افزود: ارزش اقتصادی این شکر سرخ در مازندران ۲۴ میلیارد تومان در سال است.
پورنصرالله گفت: کشت نیشکر از دیرباز در مازندران رواج دارد و ۲۴۰ هکتار از مزارع مازندران به کشت نیشکر اختصاص پیدا کرده است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه نیشکرهای فرآوری شده در بازارهای محلی شهرستانی و استانی به فروش میرسد، افزود: ۳۲ کارگاه شکر سرخ با مجوز جهاد کشاورزی فعال هستند و این کار با همت بخش خصوصی انجام میشود.
او گفت: تولید و فرآوری نیشکر اکنون در مازندران بیشتر به صورت شکر قرمز، کف و شیره است که اغلب در کارگاههای نیمه صنعتی انجام میشود.
پورنصرالله افزود: تولید شکر قرمز در روستای ریکنده قائمشهر نیم قرن قدمت دارد و کشاورزان زیادی در این روستا در عرصه تولید شکر قرمز فعالیت دارند.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیشترین کشت نیشکر و تولید شکر سرخ در مازندران به ترتیب در شهرهای بابلسر و قائمشهر است.
انتهای پیام/ م