در گزارش زیر شما را با طرز تهیه ۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می‌کنیم.

از کراکت سیب زمینی پنیری تا بریگادیرو؛ دسر شکلاتی برای عصرانه + طرز تهیهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به صرف ناهار و شام برگزار نمی‌شود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمی‌های دوستانه است. در این بسته خبری خوراکی‌های پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.

لازانیا با گوشت و سبزیجات + دستور تهیه

لازانیا از جمله غذا‌های پرطرفداری است که به شیوه‌های گوناگونی آماده می‌شود. امروز برای شما روش تهیه‌ی لازانیا به همراه گوشت و سبزیجات را آماده کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

لازانیا با گوشت و سبزیجات + دستور تهیه

 

مواد لازم:

لازانیا: ۵۰۰ گرم

آرد: سه قاشق غذاخوری

شیر: یک لیتر

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

ادویه: یک قاشق چایخوری

سرکه: یک قاشق غذاخوری

پیاز: دو عدد

سیر: هشت حبه

گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد

سس گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

کره یا روغن: دو قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

خامه: یک پیمانه

گشنیز یا جعفری خرد شده: نصف پیمانه

شوید خرد شده: نصف پیمانه

اسفناج خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

پیاز را به همراه سیر، خرد می‌کنیم. ظرفی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن می‌ریزیم. پیاز و سیر را به روغن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. گوشت را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می‌دهیم. گوجه فرنگی پوست گرفته و رنده شده را به مواد قبلی افزوده و نمک، فلفل، ادویه و آویشن را اضافه می‌کنیم.

سبزیجات خرد شده را به مواد قبلی افزوده و تفت می‌دهیم.

مواد را روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم.

ظرفی را روی حرارت قرار داده و کره یا روغن را به همراه آرد، داخل آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. این کار را به مدت پنج دقیقه ادامه می‌دهیم. شیر را به همراه خامه به آرد اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.

ظرف مستطیل شکلی را آماده کرده و دو قاشق غذاخوری از سس بشامل آماده شده را داخل آن می‌ریزیم. یک طبقه از لازانیا را روی سس می‌چینیم و از مواد گوشت و سبزیجات روی آن می‌ریزیم. یک طبقه‌ی دیگر لازانیا روی آن می‌چینیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا مواد، تمام شوند. ظرف لازانیا را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم. لازانیا را از فر خارج کرده، برش داده و سرو می‌کنیم.


طرز تهیه بریگادیرو؛ دسر شکلاتی برزیلی

دسر بریگادیرو بزریلی یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌های شکلاتی است که در این مقاله طرز تهیه این دسر ساده یخچالی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه بریگادیرو؛ دسر شکلاتی برزیلی

مواد لازم:

شیر تغلیظ شده شیرین شده: ۳۷۵ میلی لیتر
پودر کاکائو: یک چهارم فنجان
کره: ۱ قاشق غذاخوری
خرده شکلات: نصف فنجان

طرز تهیه:

۱. داخل قابلمه گودی روی شعله ملایم شیرتغلیظ شده، پودر کاکائو و کره را ریخته بگزارید مخلوطشان به جوش آید.

۲. هنگامی که مخلوط شروع به غل زدن کرد شعله را کم کرده با هم زدن مداوم تا زمانی که مخلوط غلیظ‌تر گشته حالت خامه‌ای تری پیدا کند آن را بپزید. زمانی مخلوط آماده میشود که هنگامی که قابلمه را میچرخانید به مانند یک ماده نرم و روان لغزیده و ته مانده اش کف ماهی تابه را رها مینماید.

۳. مخلوط را به داخل کاسه‌ای بریزید. بعد از اینکه مخلوط به دمای اتاق رسید حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. (ترجیحا یک شب کامل)

۴. به کمک قاشق چایخوری از مخلوط اشکال گردی خارج کرده به کمک دست تک تکشان را به توپ‌هایی با قطر ۲ سانتی متر تبدیل نمایید.

۵. خرد شکلات‌ها را داخل ظرفی که گود نیست ریخته ۶-۴ عدد از بریگادیرو‌ها را هم زمان به داخل خرده شکلات‌ها آغشته نموده مطمئن باشید خرده‌ها به سرتاسر شکلات‌ها چسبیده اند. همینکار را روی بقیه بریگادیرو‌ها نیز انجام دهید.


طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری

 کراکت سیب زمینی پنیری یک غذای بسیار خوش طعم است که به آرامی در دهان آب می‌شود.  طعم مواد داخل آن به قدری لذیذ است که دلتان نمی‌خواهد به راحتی سفره غذا را ترک کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری

مرحله اول: پیازها را حلقه حلقه کنید

ابتدا باید پیازها را حلقه حلقه کنید. ۲ عدد پیاز کوچک را به ضخامت ۲ سانتیمتری اسلایس کنید و حلقه های پیاز را از هم جدا کنید. حلقه های بزرگ را نگه داشته و حلقه های کوچک تر را کنار بگذارید.

مرحله دوم: سیب زمینی ها را پوره کنید

۳ عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و خرد کنید تا زودتر آب پز شود. سپس آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سیب زمینی ها، خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را داخل ظرفی بریزید و له کنید.

مرحله سوم: گوشت، پنیر و پیاز گریل شده

اکنون می خواهیم مواد داخل کراکت ها را آماده کنیم. ابتدا پیازهایی که کنار گذاشته بودید را خرد کنید. بیکن ها را داخل ظرفی ریخته و با قیچی خرد کنید. وقتی بیکن ها قبل از سرخ شدن خرد شوند تردتر می شوند. تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و به مدت ۲ دقیقه بیکن ها را سرخ کنید. سپس پیاز را اضافه کنید تا زمانی که طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود. پنیرها را به اندازه ای که داخل حلقه های پیاز جا شوند برش دهید.

مرحله چهارم: آماده کردن کراکت ها

داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و پیازها را با فاصله داخل سینی بچینید. ابتدا یک سوم حلقه های پیاز را با سیب زمینی پر کنید. سپس یک لایه مخلوط گوشت و پیاز بریزید. یک تکه پنیر روی آن قرار داده و لایه آخر را نیز با پوره سیب زمینی پر کنید.

وقتی تمام حلقه ها را به همین شکل پر کردید آن ها را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد و مرحله سرخ کردن راحت تر شود.

مرحله پنجم: سرخ کردن

داخل یک ظرف ۲ و نیم پیمانه آرد بریزید.

داخل یک ظرف ۴ عدد تخم مرغ زده شده و ¼ پیمانه آرد

داخل یک ظرف هم ۳ پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان.

کراکت ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید. وقتی روی کراکت ها کاملا پوشانده شد آنها را داخل روغن زیاد سرخ کنید.


استیک با گوشت چرخ‌کرده

وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک‌ها در سرتاسر دنیاست.

استیک با گوشت چرخکرده استیک اختراعی دکتر «سلیزبری» یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکایی است که طرفدار رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات است. اتفاقا این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه استیک‌ها قرار گرفته است. طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده را در ادامه مطالعه فرمایید.
 
استیک با گوشت چرخ‌کرده

مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت چرخکرده مخلوط: ۱۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد رنده شده
پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری را بکوبید و پودر نان درست کنید)
تخم‌مرغ: ۱عدد
کره: ۱ قاشق غذاخوری
قارچ: به مقدار دلخواه
پیاز کوچک: ۱ عدد
نمک: ¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: ¼ فنجان
آب: ¼ فنجان
پودر خردل: ½ قاشق چایخوری
استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

طرز تهیه استیک

۱. برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم‌مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به ۶ قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.

۲. گوشت‌ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این‌که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک شود.

۳. سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک‌ها را به سس اضافه کنید.

۴. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک‌ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک‌ها را سرو کنید.

۵. یک روش دیگر این است که سس قارچ را که قبلا در مطلب (سس قارچ مخصوص غذا‌های گوشتی) آورده ایم، آماده کنید و روی استیک‌ها بریزید.

۶. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب‌زمینی که قبلا در مطلب (روش تهیه پوره سیب زمینی خامه ای) آورده ایم، سرو می‌شود (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).


دستور تهیه سالاد سیب‌زمینی با ماست چکیده

سالاد از جمله پیش‌غذا‌های ساده و مغزی‌ای است که در کنار غذا‌های دیگر و یا به تنهایی، سرو می‌شود. امروز تصمیم داریم به شما روش تهیه‌ یک نوع سالاد سیب‌زمینی که با ماست چکیده، آماده می‌شود را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

دستور تهیه سالاد سیب‌زمینی با ماست چکیده

مواد لازم:

سیب زمینی آب پز شده: دو عدد متوسط

ماست چکیده یا ماست پرچرب غلیظ: یک و نیم پیمانه

ذرت پخته شده: دو پیمانه

نعنا و جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه

آب لیمو: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ماست را با نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و نعنا و جعفری مخلوط می‌کنیم.

ذرت پخته شده را به ماست اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سیب‌زمینی‌های آب‌پز شده را نگینی خورد کرده و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.

این سالاد، سرد سرو می‌شود.

 

منابع: آشپز خلاق, برترین ها, بدونیم, تابناک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.