به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه مهمانیها و دورهمیها به صرف ناهار و شام برگزار نمیشود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمیهای دوستانه است. در این بسته خبری خوراکیهای پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.
از سالاد ماهی و سیب زمینی داغ تا دسر خوشمزه پاناکوتا برای عصرانه + طرز تهیه
مرغ کاری با ماست طعم دار
زمان آماده سازی 15 دقیقه + 30 دقیقه برای مزهدار کردن
زمان پخت 60 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه
1 - روغن را به همراه پودر کاری، زنجبیل و زردچوبه در کاسهای بریزید و مخلوط کنید. مرغها را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه جای کتفها به ادویهها آغشته شوند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزهدار شوند.
2 - فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. شبکه توری فر را روی سینی فر بگذارید. روی توری فلزی را با اسپری روغن چرب کنید. مرغها را روی توری بچینید.
مجموعه را در فر به مدت یک ساعت حرارت دهید تا مرغها بپزند و تغییر رنگ پیدا کنند. بعد بیرون بیاورید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل بزنید و در ظرف دلخواه بچینید. خیار، پیاز، آبلیمو، سیر و نعنا را داخل ماست بریزید و هم بزنید. این سس را با مرغ کاری سرو کنید.
مرغ بوفالو با دیپ بلوچیز
زمان آماده سازی 15 دقیقه + 30 دقیقه برای مزهدار کردن زمان پخت 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه
1 - سس ها را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را به همراه مرغ ها در کاسهای شیشهای بریزید و خوب هم بزنید تا همه جای مرغ ها به سس آغشته شود. روی ظرف را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ ها مزهدار شوند.
2 - تابه رژیمی را روی حرارت تقریبا زیاد بگذارید تا داغ شود. تابه را با اسپری روغن کمی چرب کنید. مرغها را در تابه تفت دهید. در این حین مابقی سس را رویشان بمالید. حدود 20 دقیقه طول میکشد تا رنگ مرغ ها تغییر کند و بپزند. در این فاصله مخلوط پنیری را آماده کنید.
پنیر خامهای، بلوچیز، خامه، سیر و موسیر را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. مقداری از این مواد را به کاسهای منتقل کنید و روی آن را با گشنیز تزیین کنید. روی مرغ ها کمی دیپ پنیری بمالید و بقیه سس چیلی را هم رویشان بریزید.
دسر خوشمزه «فلن»+ دستور تهیه
فلن (Flan) یک دسر خوشمزه شبیه کرم کارامل و کاستارد است. یکی از دسرهای محبوب و همه گیر در کشور های اروپایی که منشاء انگلیسی دارد و در اکثر صبحانه های کلاسیک مردم این کشور یافت میشود.
مواد لازم:
زرده تخم مرغ: 4 عدد
شیرعسلی: سه چهارم پیمانه
اسانس وانیل: یک قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک دوم پیمانه
آرد: یک پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دسر فلن
1. زرده های تخم مرغ، شیرعسل و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا یکدست شوند.
2. حدود یک سوم از قالب ها را با این مخلوط پر کنید و حدود 5 دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.
3. در این فاصله، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی یا دستی آنقدر بزنید تا پف کنند.
4. شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید.
5. آرد، شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و حدود یک الی دو دقیقه مخلوط کنید.
6. این مخلوط را داخل قالب ها روی لایه زیرین بریزید، طوری که حدود سه چهارم قالب ها پر شود.
7. آنها را حدود 10 الی 12 دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.
8. پس از خنک شدن، دسرها را از قالب جدا کرده و سرو کنید.
سوپ پیاز فرانسوی + دستور تهیه
سوپ پیاز یکی از معروفترین سوپهای دنیاست. شاید تا به حال این سوپ رو در رستورانها یا مهمونیها نوش جان کرده باشید. اگه طعم این سوپ رو دوست داشتید باید بهتون بگم درست کردنش اصلا کار سختی نیست و فقط کمی زمان نیاز داره و البته حوصله. اگه تا به حال پیاز کاراملی درست کرده باشید پس درست کردن این سوپ براتون خیلی سادهتر میشه. حتما برای یکبار هم که شده امتحانش کنید.
مواد لازم:پیاز باریک خلالی شده: چهار عدد متوسط(چهار لیوان)
آب مرغ یا گوشت: چهار لیوان
کره: پنجاه گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
نان باگت یا تست: به میزان لازم
پنیر موزارلا و گودا یا پنیر پیتزا: به میزان لازم
سوپ پیاز فرانسوی
نکته:
این سوپ بهدلیل داشتن کره و پنیر، چرب است ولی عطر و طعم دلپذیری دارد البته برای آنهایی که با این حجم از پیاز مشکلی ندارند.
طرز تهیه:
پیازها را با کره روی شعله خیلی ملایم بگذارید تا کاراملی شوند، حدوداً سی و پنج تا چهل دقیقه زمان میبرد. مهمترین نکته این سوپ، پیاز کاراملی شده است.
آب گوشت یا مرغ و نمک و فلفل را روی پیازها بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد.
فر را روی دویست درجه سانتیگراد روشن کنید.
سوپ را داخل ظرف سرامیکی یا پیرکس بریزید، نان تست یا باگت را که از قبل تُست و برشته کردید روی سوپ بچینید(نان را داخل تستر یا روی شعله داخل تابه بدون روغن برشته کنید)
پنیر را روی نان برشتهای که روی سوپ قرار داده اید بریزید.
حدود 10 دقیقه تا یک ربع داخل فر بگذارید تا سوپ بجوشد و با نان کاملاً مخلوط شود و پنیر ذوب شود.
کتف مرغ سوخاری
زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه
1 - مرغها، آب ماست و نیمی از آرد سوخاری مزهدار را در کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید. بقیه آرد سوخاری ادویهدار را با آرد سفید در کاسهای بریزید و با هم ترکیب کنید. یک تکه کتف مرغ را از مخلوطی که در آن غوطهور است بیرون بیاورید و کمی تکان دهید. بعد آن را در مخلوط آردی بزنید و همه جای مرغ را به این مواد آغشته کنید. همه مرغها را به این صورت آماده کنید.
2 -در قابلمهای گود مقداری مناسب روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مرغها را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی هر تکه مرغ برشته و طلایی رنگ شد، آن را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
همه مرغها را به این ترتیب سرخ کنید. موقع افزودن روغن، قبل از انداختن مرغ به داخل آن، کمی صبر کنید تا دوباره روغن داغ شود. مرغهای سوخاری را با سس چیلی شیرین سرو کنید.
منابع: پاپیون, ماهنامه کیک و شیرینی , ایران
انتهای پیام/