در گزارش زیر شما را با طرز تهیه ۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می‌کنیم.

۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ ؛ ازدسر کشکول تا ترد آجیلی + طرز تهیهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به صرف ناهار و شام برگزار نمی‌شود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمی‌های دوستانه است. در این بسته خبری خوراکی‌های پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.

 دسر کشکول

درست کردن دسر کشکول، روش درست کردن دسر کشکول

مواد لازم برای تهیه دسر کشکول:
شیر ۱ لیتر
آرد برنج ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
اسانس موز ۴ قطره
موز ۱ عدد
گردو به مقدار لازم
مغزیجات برای تزیین

۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ ؛ ازدسر کشکول تا ترد آجیلی + طرز تهیه

طرز تهیه دسر کشکول:

آرد برنج، شکر، شیر، زرده تخم مرغ و اسانس موز را مخلوط کنید و روی گاز قرار بدهید و هم بزنید تا مانند فرنی شود بعد ته ظرف را یک لایه موز حلقه شده بچینید و گردو بریزید و از مایع کشکول روی آن بریزید و در یخچال بگذارید؛ و در آخر به صورت دلخواه تزیین کنید.

 

سیب‌زمینی توپی

برای درست کردن این پیش‌غذا نیاز به سیب‌زمینی‌های کوچک پخته دارید. آن‌ها را پوست بکنید، از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کنید. در این فاصله سس را آماده کنید. برای درست کردن سس یک قاشق مایونز را به یک کاسه کوچک ماست کم‌چرب اضافه کنید، کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مقداری شوید خرد شده به آن اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را با این سس میل کنید.


۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ ؛ ازدسر کشکول تا ترد آجیلی + طرز تهیه

 

ترد آجیلی

این یکی از متفاوت‌ترین و خلاقانه‌ترین پیش‌غذا‌های دنیاست. می‌توانید آن را به عنوان عصرانه هم سرو کنید. کافی است روی بیسکویت‌های ترد مقداری پنیر خامه‌ای بمالید و کمی مغز آجیل مثل مغز پسته و کشمش روی آن بریزید. حالا می‌توانید بیسکویت‌های ترد را به هم بچسبانید، مکعبی که درست شده را با پنیرخامه‌ای بپوشانید و در آجیل بغلتانید.

۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ ؛ ازدسر کشکول تا ترد آجیلی + طرز تهیه


سالاد مرغ:

البته، که نمی‌توانید این سالاد عالی را به عنوان پیش غذا از دست بدهید. این دستور با مرغ و ترکیبات ساده دیگر درست می‌شود و آماده سازی آن چندان دشوار نیست.

مواد لازم

۱ / ۲ سینه مرغ
۲ فنجان کاهو (۶۰ گرم)
۶ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
۱ تخم مرغ پخته شده
۲ قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان (۴۰ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری پودر سیر (۱۵ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون (۱۵ میلی لیتر)
۱ / ۲ قاشق سوپ خوری فلفل (۸ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری نمک (۱۵ گرم)

۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ ؛ ازدسر کشکول تا ترد آجیلی + طرز تهیه

دستورالعمل

اول، مرغ را با کمی نمک و پودر سیر مزه دار کنید. آن را ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ ºF / ۱۸۰ ºC در فر قرار دهید. زمانی که این مدت سپری شد، مرغ را از فر بیرون آورید و آن را تکه تکه کنید.

سپس کاهو و گوجه فرنگی را بشویید و خرد کنید و در کاسه بریزید. سپس مرغ و تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید.

در نهایت روغن زیتون روی سالاد، با کمی نمک و فلفل بریزید و دوباره مخلوط کنید؛ و آن را سرو کنید و از اوقات خود با مهمان تان لذت ببرید.

‍‍‍
طرز تهیه مرمکه حلوای گردو
مرمکه یکی از حلوا‌های خوشمزه خطه‌ی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته می‌شود.

مواد لازم برای تهیه حلوا گردو:

برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
شکر ۱/۵ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان

۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ ؛ ازدسر کشکول تا ترد آجیلی + طرز تهیه


طرز تهیه حلوای گردو:

برای تهیه مرمکه ابتدا برنج را حداقل به مدت ۳ ساعت در آب خیس کنید و آبکش کنید. مقداری از مغز گردو‌ها را درشتر خرد کنید و بقیه‌ی آن‌ها را چرخ کنید.

سپس برنج را آبکش کنید و داخل تابه به مقداری روغن تفت بدهید سپس مغز گردو‌های چرخ شده را اضافه کنید و مخلوط کنید با هم کمی تفت بدهید. اگر برنج زیاد تفت بخورد سفت و خشک می‌شود. سپس مقداری آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب و لعاب دار شدن برنج، شیره انگور و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. آنقدر آب اضافه کنید که در این مرحله برنج کامل بپزد و زیر انگشت له شود.

بعد از کشیده شدن آب آن، مغز گردو‌های درشت‌تر را اضافه کنید و هم بزنید و این همزدن را آنقدر ادامه بدهید تا حلوا وسط ظرف جمع شود و به روغن بیفتد. سپس آن را خوب له کنید.

بعد از آماده شدن آن را روی سینی چرب صاف و پهن کنید؛ و به روش مورد علاقه تان برش بزنید.


نکاتی برای پخت حلوای گردو:

• به جای شیره انگور می‌توانید از شکر استفاده کنید.

• در صورت نداشتن برنج نیم دانه، می‌توانید برنج درسته را آسیاب کنید.

• هر چقدر میزان گردوی این حلوا بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود.

• برای روغن افتادن حلوا باید شعله را کم کنید و حدود ۲ تا ۳ ساعت حلوا را هم بزنید.

• در انتهای درست شدن حلوابا توجه به ذائقه تان می‌توانید هل یا گلاب اضافه کنید.


منابع: برترین ها، عصرایران، بیتوته، آکا ایران

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.