به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،محمد جعفری، مدیر کل بیمه سلامت استان و دبیر اجرایی نسخه نویسی الکترونیکی کشور امروز به مناسبت ایام الله دهه فجر بااشاره به پیشرو بودن طرح نسخه نویسی الکترونیک درکرمان گفت: ما از همکاری موسسات درمانی که در اجرای این طرح همراهی کردند تشکر میکنیم ضمن اینکه همه اسناد الکترونیک سراسر کشور اول هر ماه تسویه میشود.
او افزود: یک میلیون و ۸۰۰هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و ماهیانه بالغ بر ۵۲میلیارد تومان گردش مالی است که به مراکز پرداخت میشود.
جعفری با بیان اینکه پرداخت مطالبات به مراکز وضعیت رضایت بخشی دارد تصریح کرد: پرداخت مطالبات پزشکان خانواده تا دی ماه امسال به شکل علی الحساب پرداخت شده و پرداخت مطالبات داروخانهها تا آبان ماه تسویه و همچنین طلب بیمارستانهای سراسر استان تا شهریورماه امسال پرداخت شده است.
مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان در ادامه گفت: با بیش از هزار و ۴۰۰موسسه درمانی قرارداد داریم و از نظر اجرای پروژههای دولت الکترونیک تمام اسناد به شکل الکترونیک پذیرش میشوند که این طرح موفقیت آمیز بوده و منجر به شفافیت مالی و کیفیت درمانی به جهت نظارت روزانه بر روند درمان بیمار شده است.
دبیر اجرایی نسخه نویسی الکترونیکی کشور گفت: در۷۰درصد مطبهای سراسر استان نسخه نویسی الکترونیکی جاری است اگر چه در کل کشور انجام میشود، اما استان کرمان در اجرای این طرح موفقیت آمیز و پیشرو بوده است.
جعفری با اشاره به اینکه در ۶۹۱مطب هدف این طرح اجرا میشود افزود:در ۶شهرستان ازجمله شهربابک، سیرجان، جیرفت، عنبرآباد، منوجان، قلعه گنج، فاریاب، انار و کهنوج نسخه نویسی الکترونیکی به شکل صددرصد انجام میشود.
مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان درادامه این جلسه گفت: آمار بیمه شدگان کشور قبل از انقلاب مربوط به سال ۴۸ و آغاز بیمه کارکنان دولت بود که تعداد بسیار کمی را شامل میشد و عموم اقشار جامعه به ویژه اقشار روستایی، عشایری و آزاد فاقد هرگونه پوشش بیمهای بودند.
او بیان کرد: طی دوماه گذشته ۱۵هزار نفر در کرمان برای طرح سنجش وسع بیمه سلامت ثبت نام کردند که بیش از ۷۰درصد مشمول بیمه رایگان شدند.
محمد جعفری افزود: صندوقهای بیمهای بیمه سلامت استان کرمان شامل صندوق کارمندی ۲۲۰ هزار نفر، روستایی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، همگانی ۳۰۰ هزار نفر، ایرانیان ۱۰ هزار نفر و سایر اقشار حدود ۶۰ هزار نفر، ۲هزار و ۷۰۰ نفر بیماران خاص،۱۶هزار نفر اتباع خارجی راشامل میشود.
دبیر اجرایی نسخه نویسی الکترونیکی کشور بابیان اینکه این سازمان از محل یارانه دولت به کمک اقشار ضعیف جامعه آمده است گفت:در ۳۰درصد از شهرهای کشور نسخه نویسی الکترونیکی اجرا شده است و حدود ۴۰درصد از مطبها درسراسر کشور نسخه نویسی الکتزونیکی را آغاز کردند.
انتهای پیام/ی