فرید گفت: تخصصی شدن در تربیت کودکان اهمیت دارد چراکه کودکان امروز با کودکان دیروز متفاوت هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در مراسم تجلیل از پیشکسوتان و منتخبان حوزه شبه خانواده که امروز (یکشنبه ۲۰ بهمن ماه) برگزار شد، اظهار کرد: در سال‌های اخیر سیر خوبی در پذیرش کودکان در مراکز شبه خانواده داشتیم.

وی با بیان اینکه در هر یک از مراکز شبه خانواده تعداد کودکان ۱۳ تا ۱۵ نفر است، افزود: بر اساس رویکرد بهزیستی جای کودک در خانواده است، بنابراین به سمت کوچک شدن مراکز می‌رویم.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: براساس هرم مازلو، به رشد روانی و اجتماعی کودکان نیز توجه داریم، همچنین حمایت اجتماعی بیشتری نسبت به این کودکان داریم.

فرید تصریح کرد: با نقاط آرمانی هنوز فاصله معناداری داریم، چراکه هرروز استاندارد‌های ما در حال تغییر هستند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: ما تلاش می‌کنیم کودکان وارد خانواده شایسته شوند، زیرا ما به رشد همه جانبه کودکان فکر می‌کنیم تا آن‌ها توانمندی‌های لازم را برای حضور در جامعه کسب کنند.

وی ادامه داد: تخصصی شدن در تربیت کودکان اهمیت دارد، چراکه کودکان امروز با کودکان دیروز متفاوت هستند و باید خود را به روزرسانی کنیم که دچار شکاف بین نسلی نشویم و در مراکز شبه خانواده نیز به این نکته توجه می‌شود.

سعید بابایی مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۶۰ مرکز شبه خانواده داریم که ۲۹۰ کلینیک وضعیت فرزندانی که در مراکز شبه خانواده هستند را بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.