سالانه به طور میانگین آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با رشد عملکردی در حدود ۴۰ درصد روبه رو هستند.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که از سال ۹۳ کار خود را با هدف بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی در حوزه‌های فناوری راهبردی آغاز کرده است، توانسته با گذشت ۶ سال، تعداد اعضای باشگاه مشتریان خود را به بیش از ۶۷ هزار عضو برساند. به گونه‌ای که مدیر این شبکه می‌گوید: روزانه ۳۰۰ عضو جدید به این باشگاه افزوده می‌شود.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علاوه بر مراکز آزمایشگاهی زیرمجموعه سازمان‌های دولتی و وزارتخانه‌های مختلف، مراکز آزمایشگاهی بخش خصوصی را نیز در بر می‌گیرد. بخش‌های آزمایشگاهی وابسته به انواع مؤسسات تحقیقاتی و آموزش عالی اعم از دانشگاه، پژوهشگاه، مرکز تحقیقاتی و مواردی از این دست، می‌توانند در این شبکه عضو شده، فعالیت کنند.

در حال حاضر این شبکه در ۳۱ استان و ۶۷ شهر حدود ۵۵۰ مجموعه آزمایشگاه را به عنوان عضو قطعی یا آزمایشی دارد.

رضا اسدی‌فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور با اعلام مطلب فوق، می‌گوید: بیش از ۶۷ هزار شخص و شرکت در این باشگاه عضو هستند و به طور میانگین هر روز ۳۰۰ عضو جدید به باشگاه مشتریان این شبکه افزوده می‌شود که با افزایش این مشتریان، خدمات بیشتر و متنوعی را نیز ارائه خواهیم داد.

بنا به گفته اسدی‌فرد، بیش از ۵ هزار آزمایشگاه با بیش از ۱۳ هزار تجهیز آزمایشگاهی، خدماتشان در این شبکه را به اشتراک می‌گذارند.

سالانه به طور میانگین آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با رشد عملکردی در حدود ۴۰ درصد روبه رو هستند و شبکه در بعضی شاخص‌ها مانند رضایت مشتریان و بهبود عملکرد، روند رو به رشدی را تجربه کرده است.

به گونه‌ای که مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان می‌کند: بیشتر آزمایشگاه‌های عضو این شبکه در بررسی رضایت مشتریان، امتیاز بالای ۷۰ درصد را دریافت کرد‌ند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار