در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم‌ترین سوپ هاست که میتوانید در شب‌های زمستانی نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ گردو با خامه


مواد لازم برای 4 نفر
آب مرغ - ۴ تا ۵ پیمانه
سیرریز خردشده - یک حبه
پیازچه ریز خردشده - یک عدد
گردوی خرد شده - یک پیمانه
جوزهندی پودر شده - یک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم کرم
کره - ۲ قاشق سوپ خوری
آرد -۲ قاشق سوپ خوری
خامه - ۱۰۰ میلی گرم
جوزهندی پودرشده - یک قاشق چای خوری
مواد لازم رویه
برگ گشنیز تازه - کمی
گردوی خرد شده - به مقدار لازم

آب مرغ را در ظرف روی حرارت قرار دهید. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. بعد از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا حدود ۱۰ دقیقه بپزد. پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی روی حرارت ذوب کنید. خامه را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. جوز هندی پودر شده را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دو باره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.برای سرو سوپ روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

خواص
اسیدهای چرب امگا3 گردو برای سلامت مغز و سیستم عصبی مفید است .گردو شامل یک اسید چرب ضروری به نام اسید آلفا لینولینیک است.این اسید و ترکیبات آن با استخوان های قوی تر و سالم تر در ارتباط است.استفاده منظم از روغن گردو برای رفع حلقه های تیره زیر چشم مشهور است.روغن استخراج شده از گردو، پف چشم را می خواباند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.