رژیم غذایی سالم می‌تواند خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ساناز عبدالرضاپور سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان آنکولوژی امیر گفت: انتخاب عاقلانه مواد غذایی می‌تواند خطر ایجاد سرطان را کاهش دهد.

او با بیان اینکه شواهد نشان می‌دهند که سرطان های مهم، رابطه نزدیکی با رژیم غذایی پُرچرب دارند، افزود: خطر سرطان‌های روده بزرگ و مقعد، با کم کردن مصرف چربی کاهش می‌یابد.

ساناز عبدالرضاپور تصریح کرد: رژیم غذایی کم چرب برای جلوگیری از سرطان‌های تخمدان، پستان و آندومتر یا همان جدار داخلی رحم در بانوان، پروستات در مردان و نیز سرطان لوزالمعده در بانوان و مردان، مفید است.

سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان آنکولوژی امیر گفت: براساس یافته ها، چربی، سبب تحریک ترشحات صفراوی می‌شود و می‌تواند محصولات باکتریایی سرطان زا را افزایش دهد.

عبدالرضاپور ادامه داد: کم کردن مصرف روزانه چربی برای کاهش میزان کلسترول خون و پایین آوردن خطر بیماری‌های عروقی قلب نیز مفید است.

او اضافه کرد: مصرف غذا‌هایی که فیبر زیادی دارند، برای محافظت بدن در برابر سرطان، به ویژه سرطان¬‌های روده بزرگ، مقعد و معده توصیه می‌شود.

فیبر‌ها بخشی از غذا هستند که هضم نمی‌شوند؛ آن‌ها در دستگاه گوارشی توقف می‌کنند و مانند اسفنج، آب را جذب کرده و در نتیجه سبب افزایش حجم مدفوع و تحریک حرکات روده ای می‌شوند.

عبدالرضاپور گفت: سبزی‌های دارای برگ سبز و زرد رنگ، نسبت به میوه‌ها دارای ویتامین A، اسیدفولیک (نوعی از ویتامین‌های گروه B) و آهن بیشتری هستند.

سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان آنکولوژی امیر با بیان اینکه توصیه می‌شود روزانه، دست کم دو واحد غذایی به مصرف سبزی اختصاص داده شود، افزود: بسیاری از سبزی‌ها و میوه ها، علاوه بر اینکه منابع خوبی برای فیبر غذایی هستند، با سرطان مبارزه می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار