به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا ناجا اظهار داشت: همه شرایط و ضوابط تبلیغ و اقدام داوطلبان مجاز به تبلیغات نمایندگی مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی، تابع قوانین و مقررات ستاد برگزاری انتخابات است.
وی ادامه داد: پلیس فتا بر حسب ماموریتهای ذاتی و محوله خود به صورت عام فضای مجازی را رصد میکند و هرگونه جرایم و موارد مغایر با قوانین و موازین تعیین شده را احصاء کرده و به مراجع قضائی اعلام میکند.
رئیس پلیس فتا ناجا با اشاره به نزدیک شدن ایام انتخابات پیش رو در مجلس شورای اسلامی ضمن دعوت از هموطنان به حضور حداکثری و پرشور در پای صندوقهای رای، تصریح کرد: رصد فعالیتها و جریانات خبری مرتبط به انتخابات در فضای مجازی از اولویتهای پلیس فتا است و در صورت مشاهده مواردی مبنی بر رویت " تخلفات انتخاباتی و تبلیغاتی " به ستاد برگزاری انتخابات وزارت کشور و سایر مراجع ذی صلاح قانونی منعکس میشود.
وی، عمدهترین تخلفات انتخاباتی را آغاز تبلیغات زود هنگام در فضای مجازی اعلام کرد و بازه زمانی انجام تبلیغات مجاز انتخاباتی با بهره گیری از فضای سایبر را همان تبلیغات در فضای واقعی به مدت ۷ روز برشمرد و گفت: در خارج از محدوده زمانی تعیین شده، هرگونه تبلیغات انتخاباتی برای کاندیداها جزو موارد تخلفاتی به شمار میرود.
سردار مجید ضمن بیان اینکه یکی از آفتهای فضای مجازی در دوران انتخابات افزایش شایعات بی پایه و اساس بر علیه اشخاص و گروههای سیاسی است، به هموطنان توصیه کرد: ضمن حفظ هوشیاری، از عضویت در گروههای ناشناس و ارسال اطلاعات شخصی و حسابهای مالی به افراد غریبه جدا خودداری کنند و به هیچ عنوان محتوای کذب و شایعات موجود در فضای مجازی را باز نشر نکنند.
وی خاطر نشان کرد: کاندیداها نیز میتوانند در صورت مشاهده هر گونه موارد تخلفاتی در فضای مجازی با در دست داشتن سوابق و ادله موجود با مراجعه به مراجع قضائی و طرح شکایت قانونی در پلیس فتا مراکز استان و شهرستانهای کشور به دعاوی آنان رسیدگی خواهد شد.
انتهای پیام/
در مورد تبلیغات زودتر از موعد یکی از کاندیداها بنام آقای واعظی داره تبلیغ تلگرامی میکنه،تحت عنوان کاندیدای نماینده مجلس، که وقتی گفتم این خلاف نیست؟ گفتن که نه ما داریم فعلا طرفدار جمع میکنیم.
از نظر من تخلف تخلف هست، ایشون که الان همچین تخلفی دارن، اگه برن داخل صحن مجلس، تخلفات بیشتری شاید داشته باشن.