به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، پیشنهاد می کنیم پونه خشک، پودر فلفل سیاه، فلفل سفید و قرمز، پودر لیمو عمانی، زیره سبز و سیاه، زنجبیل، پودر دارچین، ریحان خشک، گلپر، کرفس خشک، پودر تخم شنبلیله، نمک، پودر پیاز و سیر، آویشن، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، پودر جوز هندی را برای خوش عطر کردن و خوشمزه کردن
ماکارونی به آن اضافه کنید.
روش صحیح پخت ماکارونی
برای پخت ماکارونی، قابلمه باید جای کافی برای آب داشته باشد. این قدر که رشتههای ماکارونی موقع پختن آزادانه در آن بچرخد.
برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشد و هر از گاهی هنگام پخت، پاستا را هم بزنید و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردید، مخلوط کنید؛ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.
برای ته دیگ ماکارونی بسته به اندازه قابلمه یک یا دو عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت ورقهای برش بزنید. برای اینکه ته دیگ سیب زمینی نسوزد، بهتر است برشها حدود نیم سانتی متر قطر داشته باشد، روی سیبزمینیها مقداری کنجد و نمک بپاشید.
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روغن را داغ کنید و سیبزمینیهای آغشته به نمک و کنجد را کف قابلمه بچینید.
پاستاها را با حرارت بالا بپزید. زمانی که آب جوش میآید و پاستاها را داخل آن میریزید، شعله گاز بالا باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث میشود پاستاها یک دست پخته شود.
پاستاها را آب نکشید
بعضیها عادت دارند که پاستا را زیر آب میگیرند و حسابی شست وشو میدهند. این کار اشتباه است. نشاسته مزه فوقالعادهای دارد و شستن آن، این طعم را از بین میبرد. بعد از این که پاستاها نرم و آب کش شد، بلافاصله آنها را در ظرف حاوی سس بریزید. زمان پخت ماکارونی باید هشت دقیقه و نیم طول بکشد.
لحظهای که گوجه فرنگی را به سس درون ماهی تابه اضافه میکنید، همزمان ماکارونی را در آب جوش بریزید. این موضوع باعث تازگی غذا میشود.
زمان پخت مناسب باعث خوشمزتر شدن ماکارونی
آن چه باعث خوشمزگی این غذا میشود، زمان پخت آن است. توجه کنید تهیه مایع سس تازه پس از افزودن گوجه فرنگی فقط ۴ دقیقه طول میکشد. از سوی دیگر، ۴ دقیقه زمان لازم است تا ماکارونی در قابلمه بجوشد و ۴ دقیقه دیگر نیاز است تا ماکارونی درون ماهی تابه پر از سس خیس بخورد و دم بکشد.
انتهای پیام//ز.ق