به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن تفقدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از تعداد ۲۰ شرکتی که موفق به کسب مجوز دانش بنیانی شدند، ۱۵تعداد شرکت با حضور اعضاء هیأت علمی دانشگاه هدایت و راهبری میشود.
او با اشاره به اینکه حرکت به سمت دانشگاههای کارآفرین و ایجاد اشتغال و انگیزه برای جوانان دانشآموخته از مهمترین اهداف دانشگاه به شمار میرود، گفت: حمایت از شرکتهای فناور و دانشبنیان ضمن معرفی بیش از پیش دانشگاه در حوزههای مختلف موجب فراهم شدن زمینههای پژوهشهای بیشتر نیز میشود.
تفقدی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ تا ۹۰ شرکت فناور زیر پوشش مراکز رشد
دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراحل رشد خود را طی میکنند، افزود: پارسال این شرکتها بیش از ۱۵ میلیارد ریال فروش محصول داشتهاند که به طور حتم با توجه به ظرفیتهای موجود، این میزان افزایش خواهد یافت.
او با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ محصول در
شرکتهای فناور تولید میشود که ۲۷ محصول تا کنون موفق به دریافت مجوز شدهاند، تصریح کرد: عمده محصولات تولیدی در این شرکتها در حوزههای تجهیزات پزشکی، دارویی و فناوری سلامت متمرکز شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر لزوم گسترش پژوهش در حوزه بالینی تاکید کرد و گفت: لازم است با ایجاد فضای مناسب و زیر ساختهای لازم زمینه فعالیت اعضاء هیات علمی فراهم شود که در این زمینه برنامه کوهورت، ریجستری بیماریها و مراکز توسعه تحقیقات بالینی در دانشگاه در حال اجراست.
انتهای پیام//ف.غ