به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست شورای عشایر بخشهای ارم و بوشکان گفت: با راهاندازی خانه بهداشت سیار عشایری، بهورزانی که از میان خود عشایر، انتخاب میشود و آموزش میبینند خدمات بهداشتی را به عشایری که پراکنده هستند بهصورت مستمر و مطلوب ارائه میکنند.
معصومه اسماعیلی افزود: بررسی نقاط مورد هدف، نحوه ارائه خدمات و راههای اتصال عشایر به مراکز تخصصی درمانی از شاخصهای گسترش خدمات در حوزه عشایری است.
او تاکید کرد: توجه و توسعه به زیرساختهای بهداشتی و درمانی مناطق کمتر برخوردار از سیاستهای مهم وزارت بهداشت است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان هم گفت: همه جمعیت عشایری شهرستان دشتستان شناسایی و پرونده الکترونیک سلامت برای آنها تشکیل شده است.
ماریا خویش دوست افزود: خدمات بهداشتی موردنیاز کودکان کمتر از ۵ سال و مادران باردار برای عشایر ارائهشده، آموزش و مراقبت از سایر گروههای سنی مانند جوانان، نوجوانان، میانسالان و سالمندان نیز با همکاری تیم سلامت هرساله با ورود عشایر به مناطق عشایر نشین شهرستان انجام میگیرد.
او همچنین بیان کرد: در جلسه شورای عشایر بخشهای ارم و بوشکان، نحوه ارائه خدمات به جمعیت عشایر، جذب حداکثری نیروهای موردنیاز از جمعیت عشایر و استقرار فضای مناسب بهصورت کانکس یا چادر بررسی شد و اعضای شورا، از مناطق عشایر نشین و نحوه ارائه خدمت به آنها بازدید کردند.
بیش از پنج هزار ۲۰۰ خانوار عشایر با جمعیت بیش از ۳۱ هزار نفر در استان بوشهر زندگی میکنند که ۶۵ درصد آنها در دشتستان سکونت دارند.
انتهای پیام/ک