جمشید اسکندری مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گردهمایی آموزشی ترویجی درگفتگ وگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان،گفت:این گردهمایی برای تجلیل از ارکان
صندوقهای اعتباری خرد زنان خانوار روستایی و تجلیل از عوامل تولید کننده محصولات گواهی شده و استاندارد برگزار شده است.
اوبا بیان اینکه ۱۲
صندوق خرد زنان روستایی در سال ۹۶ فعالیت داشت، اظهار کرد: در حال حاضر ۴۵ صندوق اعتباری خرد زنان روستایی و عشایری داریم که نشان دهندهی مشارکت زنان روستایی و عشایری است.
اسکندری در خصوص اهداف تشکیل این صندوقها عنوان کرد: زنان توانمند روستایی با تشکیل گروه و سپرده گذاری در بانک، ۱۰ تا ۱۵ میلیون اعتبار برای فعالیتهای اقتصادی در اختیار آنان قرار میدهد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به
فعالیتهای اقتصادی زنان روستایی اشاره کرد و گفت: تولید زعفران، تولید محصولات سبزی جات، میوه خشکبسته بندی محصولات، سرکه سیب و... تولید و در نمایشگاههای محلی به فروش میرسانند.
او در خصوص تولید محصولات گواهی شده و استاندارد توضیح داد: در سال زراعی ۹۷-۹۸ سه طرح تولید سیب درختی و سیب زمینی در سمیرم و پیاز در بوییین و میاندشت و فلفل دلمهای در دهاقان انجام شد که از مسیر ابتدای تولید محصول تا انتها، آزمایشات خاک، آزمایشات تجزیه برگ محصول از لحاظ باقی ماندههای سموم و کود شیمیایی و در نهایت بعد از برداشت از محصول نهایی آزمایش صورت گرفت.
اسکندری با بیان اینکه برای اولین بار زنان روستایی موفق به دریافت گواهی استاندارد شدند، اضافه کرد: در همهی این آزمایشات میزان سم و کود محصولات از حدمجاز پایینتر بود و نهایت منجر به دریافت گواهی استاندارد تشویقی شدند.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در این همایش از ۲۱ بانوی عشایری و روستایی و همکاران جهاد کشاورزی که در این پروژهها همکاری و کمک به تولید محصولات گواهی شده کردند، تجلیل شد.
انتهای پیام/م