متخصص طب سنتی گفت: سکنجبین به عنوان یک نوشیدنی بسیار مفید می‌تواند جایگزین خوبی برای چای بوده و علاوه بر رفع خستگی، از گرفتگی رگ‌های قلبی جلوگیری کرده و کبد چرب را پاکسازی کند.

نوشیدنی خاصی که باید همیشه مصرف کنیدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نعمت‌الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره تأثیر مصرف چای و نوشیدنی‌های مختلف در حفظ سلامت بدن»، اظهار داشت: هرچه زیاده‌روی در مصرف آن وجود داشته باشد برای بدن مضر است. چای نوعی گیاه محسوب می‌شود و به دلیل موادی که در آن وجود دارد، ممکن است برخی افراد به آن عادت پیدا کنند.

وی ادامه داد: چای طبیعی ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت زمان نیاز دارد تا به خوبی دم بکشد، اما اکنون متأسفانه بسیاری از چای‌های مصرفی فقط دارای رنگ هستند.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: چای اصیل رافع خستگی و هضم‌کننده غذاست، نشاط آور بوده و به رفع کوفتگی و خستگی بدن کمک می‌کند، اما این موضوع که مردم چای واقعی را بشناسند، مهم است؛ چرا که برخی چای‌هایی که در بازار می‌بینیم رنگ شده و یا اینکه تفاله چای مصرفی را خشک کرده، آن را رنگ می‌کنند و مجدداً به چرخه مصرف بازمی‌گردانند.

نوشیدنی خاصی که باید همیشه مصرف کنید

مسعودی خاطرنشان کرد: مردم بهتر است به جای عادت کردن به یک نوع دمنوش، دمنوش‌های مختلف را مصرف کنند.

وی با تأکید بر اینکه نیاز است دمنوش‌های مصرفی را براساس اختلاط مزاجی که پیدا کرده‌ایم، مصرف می‌کنیم، گفت: برای نمونه مدتی دمنوش بهار نارنج، مدتی دمنوش به‌لیمو، دمنوش به و مدتی دمنوش سیب مصرف کنیم تا اثرات مختلف این دمنوش‌ها به بدن برسد و بدن ما به صورت مداوم به یک دمنوش عادت نکرده و به آن اعتباد پیدا نکند.

این متخصص طب سنتی یادآور شد:‌ای کاش مردم به جای مصرف این همه چای، سرکه انگبین (سکنجبین) مصرف می‌کردند؛ چرا که سرکه انگبین بسیار بیشتر از چای می‌تواند اثر مثبتی برای سلامتی داشته باشد.

مسعودی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما وجود سکته‌های قلبی و عروقی است، خاطرنشان کرد: این بیماری دومین علت مرگ و میر در کشور را تشکیل می‌دهد و سن بروز سکته‌ها به زیر سی سال رسیده است.

وی بیان داشت: این نشان می‌دهد که گرفتگی رگ از کودکی آغاز شده و به بزرگسالی که می‌رسد علامتدار می‌شود؛ در نتیجه یکی از موادی که کمک می‌کند تا عروق تمیز شوند و مصرف طولانی‌مدت آن نگران‌کننده نیست، سرکه انگبین است.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه حکما تعداد ۱۲۶۱ مدل سرکه‌انگبین را اعلام کرده‌اند، گفت: ساده‌ترین نوع سرکه‌انگبین را که می‌توان در منزل آن را تهیه کرد، شامل سرکه، عسل، عرق نعناع و آب است؛ به طوری که این مواد را با هم ترکیب کرده، پس از حرارت دادن آن، کف موجود روی آن را می‌گیریم.

مسعودی متذکر شد: این نوشیدنی را می‌توان با آب مخلوط و مصرف کرد؛ ضمن اینکه این نوشیدنی بسیار مفید را می‌توان در میهمانی‌ها و در محل کار به جای چای استفاده کرد؛ چرا که از بروز سکته‌های قلبی و عروقی جلوگیری کرده و حتی می‌توان کبد چرب را نیز با آن پاکسازی کرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.