مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور گفت: کار سامانه اورژانس برای سال ۱۳۹۹، آنلاین خواهد شد و اصلاح موضوع ساختار‌های موجود در این حوزه در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،محمود علی‌گو مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور در نشست تخصصی و آموزشی کارشناسان اورژانس اجتماعی که از صبح امروز چهارشنبه ۲۵ دی ماه در شیرخوارگاه شکوفه ساری برگزار شد، گفت:سامانه ۱۲۳ یعنی مردم چشم ما باشند، یکی از حامیان جریان‌های اجتماعی در کشور مردم هستند، کار سامانه اورژانس برای سال ۱۳۹۹، آنلاین خواهد شد، اصلاح موضوع ساختار‌های موجود در این حوزه در دستور کار است.
 
او افزود: در سازمان بهزیستی مازندران حوزه تبلیغی و ترویجی اورژانس اجتماعی خوب اجرا شده است، اما در بخش دانش و بینش دارای ضعف است باید توسعه پیدا کند، ضریب نفوذ و سرعت عملکرد همراه با دقت باید اصلاح شود.

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور گفت: اورژانس اجتماعی وظیفه دروازه‌بانی آسیب‌ها را برعهده دارد و کار در این شغل نیاز به عشق دارد، معتقدیم اورژانس اجتماعی برای کسی که در آنجا فعالیت دارد، مانند رزمنده‌ای در سنگر مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

او افزود: الان بحران ما کودکان کار و خیابانی است، در این خصوص فرآیندی تعبیه کردیم تا بدون آسیب روحی و روانی کودک را از داخل خیابان جمع کنیم بعد الگوی توانمندسازی مدون با اولویت خانواده شکل دهیم، تا در سال آینده کاهش حضور کودک را در خیابان شاهد باشیم.

علی‌گو گفت: توجه به موضوع کودک کار و خیابان باید برای همه دستگاه‌های اجرایی تبدیل به مطالبه‌گری شود، می‌خواهیم در اورژانس اجتماعی برای شهر‌ها تغییر ساختار داشته باشیم، در حوزه توانمندسازی نظام مدون نداریم.

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی کشور افزود: موضوع استخدام نیرو‌های اورژانس اجتماعی را که کار سختی است در دستور کار قرار دادیم، امیدواریم به نتیجه برسد، هیچ قولی در این خصوص نمی‌دهیم، ولی تلاش خواهیم کرد.

او گفت: پس از اصلاح قیمت بنزین بنابر درخواست ما، به احتمال زیاد خودرو‌های اورژانس با معرفی پلاک سهمیه دریافت خواهند کرد.

باقری مدیرکل بهزیستی استان مازندران نیز افزود: احساس امنیت شغلی در بخش اورژانس اجتماعی، کم است، بیش از ۵۰ درصد جمعیت مازندران ساکن روستا‌ها هستند، ولی امکانات ترابری اورژانس برای روستا‌ها بسیار ضعیف است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

او گفت: در بخش اورژانس اجتماعی با حداقل امکانات خدمات خوبی ارائه می‌شود، همکاران ما در بحث طلاق تا حدودی مؤثر بودند مشکل تأمین نیرو‌های کارشناسی ثابت و دائم را داریم، شکل‌گیری تیم نظارتی و طرح همیار ۱۲۳ برای مهدکودکی‌ها از اتفاقات تازه در مازندران است.
 
منبع:فارس

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
الهام
۰۹:۴۵ ۲۲ مرداد ۱۴۰۱
سلام چرااورژانس اجتماعی برای کودکانی که در منطقه محروم باغ خلج زندگی میکنند وخطرات زیادی در این منطقه گریبان گیرایی بچه ها است ازجمله سواستفاده تا مواد فروشی ضرب‌وشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۰ ۰۶ تير ۱۴۰۱
سلام ماالان یه همسایه داریم که همسرش اعتیاد داره وهی زن ودخترش وبااسلحه تهدید میکنه قیافه اش نگاه می کنی میگی چه ادم خوبی دوازه فروردین پلاک ۱۷۰ واحد۱۲ رسیدگی کنید لطفا