سخنگوی استانداری هرمزگان از وارد مدار شدن برق ۲۰ روستای سیل زده شهرستان جاسک خبرداد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه رکن الدینی اظهار داشت: با بارندگی‌های اخیر و مسدود شدن راه دسترسی به روستا‌های شهرستان جاسک، برق و ارتباط این مناطق قطع شده که امروز با تلاش اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان علاوه بر بازگشایی برخی از این مسیر‌ها برق ۲۰ روستای این منطقه وارد مدار شد.

وی با بیان اینکه همچنین با وارد مدار شدن برق روستا‌های منطقه ارتباط مخابراتی آن‌ها نیز برق قرار شد، تصریح کرد: عملیات امداد و خدمات رسانی به منطقه همچنان ادامه دارد و سعی بر این است که تا پایان امروز محور جاسک-کنارک بازگشایی شود.

رکن الدینی اضافه کرد: برای بازگشایی مسیر‌های مسدود شده در شرق استان بر اثر بارندگی از تمامی ظرفیت‌ها و تجهیزات دستگاه‌های اجرایی استان و بخش خصوصی استفاده شده است.

وی با بیان اینکه جاده دسترسی اولین پل تخریبی بعد از پل گابریک به اتمام رسیده و عملیات اجرایی راه دسترسی دومین پل تخریبی بعد از پل گابریک آغاز شده است، خاطرنشان کرد: شب گذشته (۲۳ دی ماه) جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در جاسک با حضور مدیران کل استان به منظور تسریع در عملیات خدمات رسانی پنج کمیته تشکیل شد.

سخنگوی استانداری هرمزگان در پایان گفت: این کمیته‌ها تحت عنوان کمیته راه و ارتباطات و امنیت به ریاست فرماندار، کمیته برق و آب به ریاست معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار، کمیته بهداشت و امداد و نجات به ریاست معاون سیاسی اجتماعی فرماندار، کمیته مسولیت اجتماعی، تجهیز منابع وتامین امکانات به ریاست سعدینی مشاور استاندار و کمیته تعیین خسارات با مسئولیت سازمان مدیریت تشکیل شدند که تا پایان امشب باید آخرین وضعیت و اقدامات انجام شده در منطقه را گزارش دهند.

اعزام دومین گروه کارشناسان واکنش سریع دانشگاه به منطقه جاسک

صبح امروز (۲۴ دی ماه) جلسه مدیریت بحران در راستای اخذ تصمیمات ضروری و فوری جهت پیش گیری از طغیان بیماری‌های واگیر درمناطق سیل زده با راه‌های ارتباطی مسدود شده ناشی از بارندگی بی سابقه در شرق استان شهرستان جاسک در دفتر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با حضور اعضا برگزار شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بر فراهم کردن امکانات بهداشتی و تجهیزات لازم وهم چنین حضور فعال تیم‌های پزشکی و کادر بهداشتی ودرمانی به موقع جهت خدمات رسانی تاکید کرد.

دکتر محمود حسین پور به اعزام دومین گروه واکنش سریع دانشگاه شامل کارشناسان بهداشت محیط و پیشگیری از بیماری‌ها همراه با کلیه لوازم مورد نیاز احتمالی از جمله کلر، کیت، سرم و دارو‌های مورد نیاز درصورت به وجود آمدن بحران با طغیان بیماری‌ها اشاره کرد.

رئیس مرکز بهداشت استان تصریح کرد: باهدف اطمینان از سلامت آب شرب درشرایط بحران و جلوگیری از ایجاد مسائل و مشکلات دراین زمینه، تامین و هماهنگی و ارسال کلر و محیط ترانسپورت آزمایشگاهی به مناطق سیل زده صورت می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به وجود یک هزار و ۳۲۰ مادر باردار در سه منطقه لیردف، پیوشک و گابریک و لزوم مراقبت از این مادران با هماهنگی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آماده باش و استقرار یک فروند بالگرد اورژانس هوایی در صورت نیاز به حمل بیماران یا مادران باردار صورت گرفت.

دکتر حسین پور اظهارکرد: ضمن اینکه در هر سه منطقه مراکز خدمات جامع سلامت همراه با پزشک فعال هستند، ولی کماکان تامین یک دستگاه کانکس برای راه اندازی درمانگاه سیار در منطقه و تهیه و هماهنگی ارسال سرم ضد مار وعقرب وتهیه و هماهنگی ارسال کیت تشخیص سریع التور از اقدامات دیگر این معاونت می‌باشد.

دکتر حسین پور اشاره به تامین و ارسال سرم رینگر و پودر ORS توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مناطق سیل زده شهرستان جاسک کرد.

تمامی اکیپ‌های امدادی هرمزگان فعال هستند/تردد زمینی در برخی مناطق میسر نیست

استاندار هرمزگان با بیان اینکه شهرستان‌های جاسک، سیریک و بشاگرد شرایط خاصی را اکنون سپری می‌کنند، اظهار کرد: امروز و فردا نیز همچنان عملیات امدادی خود را از طریق بالگرد ادامه خواهیم داد و تمامی اکیپ‌های امدادی نیز در حالت آماده‌باش و فعال هستند.

فریدون همتی، در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده هرمزگان، افزود: طی ماه‌های اخیر شاهد دو مرحله بارندگی وسیع در سطح استان بودیم که میزان بار‌های بی‌سابقه‌ای را رقم زد.

وی با بیان اینکه ۲۷ و ۲۸ آذر نخستین مرحله بارندگی رخ داد که دو شهرستان بستک و پارسیان با بارش‌های به ترتیب ۲۳۰ و ۲۱۳ میلیمتر با آن درگیر بودند، اظهار کرد: در آن مرحله با کمک تمامی مجموعه استان هرمزگان توانستیم فضا را به‌خوبی مدیریت کرده و سریعاً مشکلات برطرف شود.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه در بارندگی ۲۰ و ۲۱ دی‌ماه تمامی استان هرمزگان درگیر بارش الهی شدند، اضافه کرد: ۷۲ هزار کیلومترمربع در هرمزگان نیز در این موضوع درگیر بودند و شاهد بارندگی‌هایی بودیم که شاید هر هزار سال یک‌بار رخ دهد.

وی ادامه داد: شدت بارندگی‌ها به حدی بود که قشم با ۲۱۵ میلیمتر و بندرعباس با ۱۶۵ میلیمتر نیز رکورد‌های بی‌نظیری از خود برجای گذاشتند که در سه ساعت شاهد بارندگی بیش از ۱۰۰ میلیمتر بارندگی بودیم.

همتی با بیان اینکه ستاد مقابله با بحران استان هرمزگان به دلیل پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان هرمزگان پیش از بارندگی آمادگی مناسبی داشت، اظهار کرد: امکانات لازم برای مقابله با بحران مهیا و تقسیم‌کار موردنیاز صورت گرفته بود.

وی با اشاره به اینکه در روز‌های بارندگی به دلیل مواج بودن و تعطیلی بنادر امکان تردد دریایی برقرار نبود، عنوان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و ماشین‌آلات بخش خصوصی را به کار گرفتیم تا بتوانیم به مدد مناطق سیل‌زده بشتابیم.

عالی‌ترین مقام دولت در هرمزگان با بیان اینکه نیروی دریایی سپاه و ارتش، سپاه امام سجاد (ع)، نیروی انتظامی و تمامی نیرو‌های امدادی نیز در این مدت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: ۶۰۰ میلیون مترمکعب در این مدت آب ذخیره کردیم و ۸ هزار سازه آبخیزداری استان هرمزگان ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب را در خود جای‌داده است و ۵ سد استان هرمزگان در حدود ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب در خود ذخیره کرده است این در حالی است که در سال آبی ۹۷-۹۸ به دلیل خشک‌سالی‌های متوالی شاهد تنش آبی بودیم.

وی ادامه داد: متأسفانه در این بارندگی‌های اخیر شاهد آب‌گرفتگی بیش از یک هزار خانه روستایی بودیم که برخی از آن‌ها تمامی امکانات و لوازم منازلشان از بین رفته است.

همتی با بیان اینکه به دلیل بالا بودن حجم آب رودخانه‌ها امکان تردد زمینی در برخی مناطق میسر نیست و به‌ناچار با بالگرد توانستیم امکانات موردنیاز را جابه‌جا کنیم، اضافه کرد: ارتباط بیش از ۱۰۰ روستا قطع و امکان تردد میسر نیست و در زمینه تردد و جابجایی امکانات تنها می‌توان از بالگرد بهره برد.

وی با اشاره به اینکه برخی روستا‌ها تخلیه و در کمپ‌های از قبل تدارک دیده‌شده اسکان داده‌ایم، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با مدیریت صورت گرفته تلفات جانی رخ نداد جز یک مورد که آن فرد با بی‌احتیاطی در شرایط نامساعد با موتورسیکلت به رودخانه رفته بود.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه شهرستان‌های جاسک، سیریک و بشاگرد شرایط خاصی را اکنون سپری می‌کنند، افزود: تأسیسات آب، برق و تلفن نیز اکنون دچار آسیب شده است و پل‌های بسیاری دچار خسارت شده و شدت آب ۱۵ پل مهم ارتباطی روستایی نیز را با خود برده است.

وی ادامه داد: امروز و فردا نیز همچنان عملیات امدادی خود را از طریق بالگرد ادامه خواهیم داد و تمامی اکیپ‌های امدادی نیز در حالت آماده‌باش و فعال هستند.

همتی در پایان با اشاره به اینکه بسیج برای برآورد خسارت‌ها نیز گام بعدی است که با مساعد شدن شرایط نیز در دستور کار قرار می‌دهیم، تصریح کرد: در بارندگی‌های اخیر هرمزگان نیز در پهنه ۷۲ هزار کیلومترمربعی استان از ۱۰ تا ۲۰ سانتی‌متر نیز آب روی زمین ارتفاع داشت که نشان‌دهنده حجم بالای بارندگی بود.

آخرین وضعیت ارتباط تلفن همراه در مناطق سیل‌زده

مدیر مخابرات منطقه هرمزگان به تشریح آخرین وضعیت ارتباط تلفن همراه در مناطق سیل‌زده، پرداخت.

امیر یگانه صبح امروز (۲۴ دی ماه) در جمع خبرنگاران، افزود: اکیپ‌های ویژه‌ای از همان دقایق اولیه سیل در مناطق شرقی هرمزگان، به جاسک و بشاگرد اعزام شده‌اند و اکنون ارتباطات پایداری در مناطق سیل‌زده برقرار است.

وی تصریح کرد: قطعی برق دلیل اصلی قطع ارتباطات در بسیاری از نقاط جاسک بوده است که ۱۰ دیزل ژنراتور به ایستگاه‌های کلیدی و مهم روستایی ارسال و عملیاتی شده تا ارتباطات مردم این مناطق برقرار شود.

یگانه ادامه داد: در زمان وقوع سیل و پس از آن، بیش از ۹۰ درصد ارتباطات همراه اول در نهایت پایداری در جاسک و بشاگرد قرار داشت و علت قطعی برخی ایستگاه‌های ارتباطی نیز قطعی برق و در برخی نقاط قطعی فیبر نوری شرکت زیرساخت بود که با همت اکیپ‌های شرکت زیرساخت و اکیپ‌های شرکت مخابرات، بحمدالله وضعیت نرمال شده است.

وی اضافه کرد: ۳ تیم ویژه عملیاتی با تجهیزات کامل از مخابرات هرمزگان به شرق هرمزگان اعزام شده‌اند و اکنون به جز منطقه لیردف و راس المیدان در منتهی علیه شرقی هرمزگان، کل ارتباطات پایدار شده و مشکلی وجود ندارد.

یگانه در پایان گفت: تلاش‌ها برای برقراری ارتباط فیبر در جریان است، اما متأسفانه شدت سیل به قدری زیاد بوده که جاده و محور‌های مواصلاتی و خطوط فیبر نوری را با خود قطع کرده و برده است و ایجاد ارتباط جدید با تلاش ویژه‌ای اکنون در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم تا ساعاتی دیگر ارتباطات این مناطق را نیز به وضعیت عادی بازگردانیم.

اکثر بخش‌های کشاورزی در جاسک از بین رفته است/ قایق‌های اهالی زیرخاک دفن شده است

فرماندار شهرستان جاسک به تشریح آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده این شهرستان پرداخت.

محمد رادمهر، اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش‌های شبانه‌روزی ستاد بحران شهرستان و تیم‌های اعزامی از استان با دستور استاندار هرمزگان و استفاده از ماشین‌آلات بخش خصوصی و دولتی بسیج شدیم و امروز راه دسترسی به پل گابریک را ایجاد کردیم.

وی افزود: آسیب‌های جدی به راه‌ها و منازل مسکونی روستای سدیج زده شده که در حال ساماندهی و ایجاد اسکان برای ساکنین و بازگشایی راه‌های مواصلاتی هستیم.

فرماندار شهرستان جاسک عنوان کرد: امروز فیبر نوری و زیرساخت مخابراتی شهرستان وصل شد و بخشی از روستا‌ها در مدار قرار گرفتند، در تلاش هستیم مشکل برق روستا‌ها را نیز به‌طور کامل حل کنیم و آن‌ها را در مدار قرار دهیم.

رادمهر تصریح کرد: زیرساخت‌های آب روستایی در تعدادی از روستا‌های شهرستان جاسک به‌شدت آسیب‌دیده‌اند که در تلاش هستیم هرچه زودتر این مشکل را نیز برطرف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امدادرسانی‌هایی توسط بالگرد‌های نیرو‌های دریایی به برخی روستا‌هایی که هیچ راه ارتباطی زمینی نداشته، امکان حضور وسیله نقلیه نبود و کاملاً جزیره‌ای شده بودند همچون روستا‌های گشمی و سدیج از توابع بخش لیردف و روستا‌های ککی و گرندو از توابع بخش مرکزی صورت گرفت.

فرماندار شهرستان جاسک اضافه کرد: امروز نیز سه پرواز بالگردی به کلیه روستا‌های کوهستانی شهرستان که راه‌های ارتباطی آن‌ها قطع‌شده برای خدمات‌رسانی و انتقال آذوقه، آب و سایر اقلام ضروری خواهیم داشت.

رادمهر با اشاره به اینکه پایگاه‌های اورژانس سیار را نیز برای خدمات‌دهی به روستا‌ها ایجاد کردیم، بیان کرد: گروه‌ها و کمیته‌های کارشناسی و ارزیابی خسارت، گروه‌های جهادی استان در شهرستان فعال بوده و شخص معاون امور عمرانی استاندار هرمزگان دو روز است در منطقه حضور میدانی دارد؛ استاندار هرمزگان از لحظه ورود سامانه بارشی و وقوع سیل مرتباً پیگیر مشکلات شهرستان است.

وی ادامه داد: راه‌های مواصلاتی جاسک به بشاگرد همچنان مسدود است، طغیان رودخانه شریفی آسیب‌های جدی به راه‌ها وارد کرده و راه داران در تلاش هستند مشکلات پیش‌آمده را برطرف کنند، راه جاسک به کنارک نیز مسدود است و در تلاش هستیم ارتباط خود را با بخش لیردف برقرار کنیم.

فرماندار شهرستان جاسک اظهار کرد: خسارت‌های جدی به قایق‌های صیادی وارد شده و قایق‌های اهالی عموماً از بین رفته یا زیرخاک و گل‌ولای دفن شده‌اند، همچنین اکثر بخش‌های کشاورزی از بین رفته است.

رادمهر افزود: متأسفانه با توجه به مسدود بودن بسیاری از راه‌های روستایی هنوز امکان حضور ارزیابان و کارشناسان در محل و برآورد دقیق خسارت وجود ندارد، پیگیر هستیم با بازگشایی کلیه راه‌های مواصلاتی ارزیابی خسارت دقیقی از مناطق سیل‌زده داشته باشیم.

وی تصریح کرد: هلال‌احمر، امدادرسان‌ها، گروه‌های تکاور نیروی دریایی سپاه، نیروی دریایی ارتش، بسیج شهرستان، نیروی انتظامی با تمام ظرفیت‌های خود بسیج شده‌اند تا مشکلات پیش‌آمده برطرف شود و مردم به محل امنی منتقل شوند.

جلسه مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تشکیل شد

جلسه مدیریت بحران در راستای اخذ تصمیمات ضروری و فوری جهت پیشگیری از طغیان بیماری‌های واگیر در مناطق سیل زده با راه‌های ارتباطی مسدود شده ناشی از بارندگی بی سابقه در شرق استان شهرستان جاسک در دفتر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با حضور اعضاء برگزار شد.

در این جلسه مصوباتی شامل اعزام دومین گروه از همکاران شامل کارشناسان بهداشت محیط و پیشگیری از بیماری‌ها همراه با کلیه لوازم مورد نیاز احتمالی، اختصاص بودجه مناسب جهت خرید لوازم، کلر، کیت و دارو‌های مورد نیاز در صورت به وجود آمدن بحران یا طغیان بیماری‌ها و هماهنگی با اورژانس و آماده باش آمبولانس هوایی در صورت نیاز به حمل اورژانسی بیماران یا مادران باردار به تصویب رسید.

ضرورت رسیدگی بیشتر به سیل زدگان شهرستان جاسک
نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی از وزیر کشور و استاندار هرمزگان خواستار تسریع در رسیدگی به وضعیت سیل زدگان شرق استان هرمزگان به ویژه شهرستان جاسک شد.
سید مصطفی ذوالقدر در گفتگو با ایسنا، گفت: از ساعات اولیه سیل از طریق استاندار هرمزگان پی گیر امور مردم سیل زده در جاسک بودم و تمام تلاش خود را برای جبران خسارات وارد شده به مردم به کار خواهم بست.
نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی از تلاش‌های استاندار هرمزگان، نیرو‌های امدادی، نظامی و بسیج مردمی در خدمات رسانی به مردم سیل زده تقدیر کرد.
این نماینده مجلس اضافه کرد: متاسفانه سیل اخیر خسارت زیادی به ابنیه و تاسیسات جاسک و منازل مسکونی مردم داشته که تمام تلاش خود را برای جبران خسارات وارده به کار خواهم بست.

نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی همچنین از منطقه دوم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به دلیل امدادرسانی به مردم در سیل اخیر جاسک قدر دانی کرد.
وی اضافه کرد: بر خود لازم می‌دانم از ورود فوری تکاوران و تفنگدارن تیپ محمد رسول الله منطقه دوم دریایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در کنار نیرو‌های امدادی برای نجات جان روستائیان گرفتار در سیل شهرستان جاسک تقدیر کنم.

همه امکانات دهیاری‌ها را برای خدمات رسانی به مردم بسیج کرده ایم

فرماندار شهرستان بشاگرد در گفتگو با ایسنا، با اشاره به بارندگی‌های اخیر در این شهرستان اظهار کرد: بارندگی بی سابقه اخیر در شهرستان بشاگرد سبب شد که به بسیاری از زیرساخت‌ها در حوزه راه، برق و تلفن و شبکه‌های آبرسانی خسارت وارد کند و راه بسیاری از روستا‌ها را با مرکز شهرستان کند.

احمد محمودی افزود: این بارندگی‌ها که در بسیاری از روستا‌ها با طغیان رودخانه‌ها همراه بود به زمین‌های کشاورزی روستائیان خسارت وارد کرده است، اما در هیچ یک از روستا‌ها آب وارد منازل نشده است.

فرماندار شهرستان بشاگرد با اشاره به انتشار خبری کذب و بدور از واقعیت در یکی از رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی بر نبود امکانات برای خدمات رسانی در هلال احمر شهرستان گفت: این موضوع از اساس کذب و بدور از واقعیت است و همه پرسنل هلال احمر با همه امکانات به اتفاق فرماندار شهرستان در حال خدمات رسانی به مردم در روستا‌ها هستیم.

محمودی بیان کرد: با تلاش بی وقفه مجموعه راهداری وبرق و نیرو‌های جمعیت هلال احمر از مجموع ۴۸ روستای بدون برق ۳۱ روستا برق دار و ۱۸ روستای دیگر به محض فروکش کردن رودخانه جگین برق آن‌ها وصل خواهد شد.

رئیس ستاد بحران شهرستان بشاگرد خاطر نشان کرد: درخواست بالگرد برای خدمات رسانی به روستای گافر که در پشت رودخانه جگین قرار دارند داده شده است که در حال بارگیری و اعزام است.

محمودی تصریح کرد: بشاگرد یک منطقه پهناور و با وسعت زیاد است که با حجم خسارات وارد شده و مسدودی راه‌ها به طور همزمان به همه روستا‌ها امکان خدمات رسانی نیست، اما همه امکانات دهیاری‌ها را برای خدمات رسانی به مردم بسیج کرده ایم.

وی افزود: از همه مردم و شورا‌ها و دهیاران که در این چند روز با هر توانی که داشته اند و در کنار مسئولان خدمات رسانی کرده اند تشکر می‌کنم و انتظار می‌رود تا به اخبار کذب و شایع توجهی نداشته باشند.

تامین برق اردوگاه اضطراری منطقه کروچ در جاسک

تامین برق اردوگاه اضطراری منطقه کروچ در جاسک با دیزل ژنراتور سیار حوزه مدیریت بحران شرکت توزیع برق و با همت کارکنان برق جاسک در این منطقه تعداد ۵۰۰ نفر از اهالی سیل زده در ۱۰۰ چادر به طور موقت اسکان داده شده اند. سپاه پاسداران ۱۰ هزار اقلام ضروری مانند پتو ارسال کردند و بسیج مستضعفان نیز ۵ هزار اقلام ضروری به سیل زدگان سیستان و بلوچستان و جاسک فرستاده اند.

معاون برنامه ریزی فرماندار رودان از راه‌های مسدود بخش رودخانه بازدید کرد

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار رودان به همراه رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ایی و جمعیت هلال احمر شهرستان با حضور در بخش رودخانه از راه مسدود شده روستای ماشنگی بازدید کرد.
سبد عبدالوهاب هاشمی در حاشیه این بازدید گفت: راه دسرسی روستای ماشنگی بخش رودخانه به شهر زیارتعلی و روستا‌های دیگر در اثر بارندگی‌های اخیر و جاری شدن رودخانه‌های فصلی مسدود شده است.
وی افزود: هم اکنون دستگاه‌های اداره راهداری شهرستان در این منطقه مستقر هستند و عملیات بازگشایی این مسیر در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان روز گذشته (۲۳ دی ماه) از مدارس خسارت دیده بر اثر سیل شهرستان جاسک بازدید کرد و جلسه فوری شورای معاونین آموزش و پرورش جاسک تشکیل شد.

موسی دادی زاده در گفتگو با ایسنا، افزود: در این جلسه نیز تصمیماتی مبنی بر رسیدگی و بررسی شرایط موجود مدارس جاسک، برآورد خسارت وارد شده به مدارس و گزارش به دستگاه‌های ذی ربط، بررسی راهکار‌های موجود جهت بازگشایی سریعتر مدارس سیل زده، سرکشی و بازدید میدانی از تمام مدارس سیل زده همزمان با بازگشایی راه ها، پیگیری برای تهیه پوشاک، کتاب و نوشت افزار و همچنین وسایل آموزشی مدارسی که در سیل از بین رفته است و برنامه ریزی و کمک از ارگان‌های مختلف و حضور فرهنگیان جهت تخلیه مدارس از گِل و آب گرفته شد.

ارسال اولین محموله حاوی کمک‌های منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به مناطق سیل زده جاسک

به دنبال وقوع سیل درمناطق شرقی کشور و شهرستان‌های جاسک و بشاکرد هرمزگان، و درپی دستور استاندار مبنی بر امداد رسانی سریع و ارائه خدمات فوری به مناطق سیل‌زده، به زودی اولین محموله حاوی کمک‌های منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به این مناطق ارسال خواهد شد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان در گفتگو با ایسنا، اعلام کرد: ضمن ابراز تاثر از وقوع حادثه سیل در مناطق شرقی کشور و از جمله شهر‌های جاسک و بشاکرد تاکید کرد: کمک به مردم آسیب دیده وظیفه اسلامی، انسانی و اخلاقی همه ما است.

مسعود پاکزاد اظهار کرد: امیدوارم در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود با همت جمعی و اتحاد و یکدلی مردم شرایطی فراهم شود تا با تسریع در امداد رسانی و خدمات دهی به مردم سیل زده مرحمی برالام این عزیزان باشیم.
وی خاطرنشان کرد: ستاد ویژه‌ای در روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان کار جمع آوری کمک‌ها و پی‌گیری ارسال آن به سیل‌زدگان را دنبال می‌کند و مردم و هم‌کاران منطقه می‌توانند کمک‌های خود را شامل اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان مانند چادر، پتو، آب معدنی به این ستاد تحویل دهند.

دستور رئیس قوه قضائیه به مراجع قضایی استان‌های درگیر سیل

رئیس قوه قضاییه روز گذشته (۲۳ دی ماه) برای رسیدگی فوری به مشکلات و تامین امنیت و آرامش مردم، دستور ویژه به مراجع قضایی استان‌های درگیر سیل صادر کرد.

آیت الله رئیسی طی دستوری ویژه به روسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان که با بیشترین خسارت و آسیب‌های ناشی از بارندگی‌های سیل آسای اخیر مواجهند، خواهان تعامل و هماهنگی همه جانبه مراجع قضایی با دستگاه‌های ذیربط به ویژه هلال احمر و نیروی انتظامی برای رسیدگی فوری به مشکلات مردم و تامین امنیت و آرامش خانواده‌های درگیر این حوادث شد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار