او افزود: در ۹ ماه گذشته این خط مترو تنها ۴ روز تعطیل بود و کارگران و پیمانکاران به صورت سه شیفته و دو شیفته در این پروژه فعالیت میکردند تا هرچه سریعتر بتوانیم آن را به نتیجه برسانیم.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره با اینکه ۲۱ کیلومتر از این خط مترو فعالیتهای رو سطحی دارند، گفت: این خط مترو توانایی جابجایی ۲۵۰ هزار نفر مسافر را دارد و این تعداد مسافر از جاده به ریل منتقل شده است.
طاهرخانی گفت: افتتاح این خط مترو کمک قابل توجهی در کاهش بار ترافیکی ورود به تهران دارد و امیدواریم مشکل تأمین ناوگان که شهرداری تهران باید آنها را به زودی برطرف شود.
او اظهار کرد: پروژه محوطه این خط مترو ۲۲ هزار متر مربع است و بزرگترین ایستگاه متروی رو سطحی کشور به شمار میرود.
بیشتر بخوانید: تخصیص هزار میلیارد تومان اعتبار برای راهاندازی مترو هشتگرد
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید یادآور شد: این خط مترو قابلیت خدماتدهی به ۴۰۰ هزار نفر را دارد و نقش مؤثری در توسعه گردشگری به مسافران را دارد، همچنین در این ایستگاه مترو حدود هزار پارکینگ برای پارک خودروهای مسافران در نظر گرفتهایم.
طاهرخانی با اشاره به اینکه کاربریهای مکملی در ۲۵ هکتار در کنار این خط مترو در نظر گرفتهایم، افزود: خط مترو گلشهر به هشتگرد سه ویژگی مهم و مؤثر برای مسافران استان البرز و استان تهران دارد.
او با اشاره به اینکه با افتتاح این خط مترو شاهد تعادل بخشی بازار مسکن در کلان شهر تهران خواهیم بود، گفت: در شهر هشتگرد برای ۶۰۰ هزار نفر جمعیت هدفگذاری شده و هماکنون در این شهر حدود ۵۵ هزار نفر ساکن هستند که با افتتاح این خط مترو شاهد افزایش جمعیت در این استان خواهیم بود.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید یادآور شد: اصلیترین مشکل در شهرهای جدید کلانشهرها دسترسی به خطوط حمل ونقلی از جمله خطوط حمل و نقل ریلی بودیم که با ایجاد این خط مترو دسترسی به تهران و کرج برای بسیاری از ساکنان تسهیل شد.
طاهرخانی افزود: با افتتاح این خط مترو بازار مسکن که هماکنون برای اقشار کمدرآمد با مشکل مواجه شده بود، آسانتر میشود و ما شاهد افزایش مهاجرت پذیری به این شهرها خواهیم بود.
او ادامه داد: کاهش آلودگی هوای تهران و کرج با افتتاح این خط مترو قطعی خواهد شد.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید افزود: حمل و نقل حومهای در شهرهای جدید با سرعت بیشتری در دستور کار قرار گرفته است و به دلیل کاهش چشمگیر مصرف سوخت توسعه خطوط حمل ونقل ریلی و حومهای میتواند به عنوان محرک توسعه در این مناطق به شمار آید.
انتهای پیام/