به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،ناسا پس از سالها توانست راهی برای سرعت بخشیدن به سفرهای بین قارهای پیدا کند، هرچند که هنوز راه طولانی برای برآورده شدن این امر در پیش است، اما جت X-59 ظاهرا اولین قدم در این راه است. در گذشته شرکتهایی تلاش بر ساخت هواپیماهای مافوق صوت داشتند که موفق به این کار نشدند، زیرا سروصدای بسیار زیاد این هواپیماها باعث آزار واذیت مسافران میشد. حال ناسا توانسته با اقدامات اخیر خود به ساخت این هواپیماها نزدیکتر شود.
جت آزمایشی ناسا، که ممکن است قدمی در راه به حقیقت پیوستن سفرهای مافوق صوت باشد، به زودی عرضه خواهد شد. جت کم صدای X-59، که توسط لاکهید مارتین طراحی شده، قرار است تا سال ۲۰۲۱ اولین پرواز رسمی خود را تجربه کند.
بیشتر بخوانید: فضانوردان به زودی قادر به روشن کردن آتش در ایستگاه فضایی بین المللی میشوند
پس از بیشتر از سی سال، این اولین جت آزمایشی ناسا است. هدف ناسا از ساخت این جت آن بود که بتواند صدای انفجار در زمان رسیدن به سرعت صوت را کاهش دهد و آنرا به کمترین شکل ممکن برساند. به گفته ناسا این جت بلند و کشیده در زمان رسیدن به سرعت صوت صدایی به اندازه بسته شدن در یک خودرو از خود ایجاد میکند این افت صدا بدلیل کشیدگی زیاد و تیز بودن دماغه جت است. گفتنی است این صدا در ارتفاع پنجاه و پنج هزار پا و با سرعت نهصد و چهل مایل بر ساعت تقریبا غیرقابل شنیدن است.
این جت قرار است به صورت آزمایشی در مقابل گروههای مختلف در آمریکا به نمایش گذاشته شود تا ناسا بتواند از نظرات مختلف آگاه شود. ناسا پیشتر، از این روش برای آزمایش جت F/A-18 در تگزاس استفاده کرده بود. این سازمان معتقد است با این کار میتواند قوانین و شرایط مورد نیاز برای سفرهای بین قارهای را مشخص کند.
ناسا قرار است این جت را اولین بار در پایگاه هوایی ادوارد در کالیفورنیا به پرواز در بیاورد و نظر سنجیاش را از آنجا آغاز کند.
انتهای پیام/