یک منبع آگاه در سازمان امور مالیاتی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به اینکه سر انجام توقیف اموال مهدی رحمتی دروازبان تیم استقلال چه شد؟ اظهار کرد: به علت بدهی مالیاتی مهدی رحمتی به سازمان امور مالیاتی ۲ نامه هشدار به مسئولان باشگاه استقلال و شهرخودرو ارسال کردیم.
وی افزود: نامهای که به باشگاه استقلال ارسال شد مربوط به عملکرد مالی این بازیکن در سالهای ۹۱-۹۲ و ۹۳ بود که باشگاه استقلال به صورت کتبی مسئولیت پرداخت مالیات وی را پذیرفت.
بیشتر بخوانید: اموال مهدی رحمتی توقیف شد
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که چرا این افراد شخصا اقدام به پرداخت مالیات خود نمیکنند؟ بیان کرد: روند پرداخت مالیات افراد معروف و مشهور توسط وکیل آنها با باشگاه مورد بررسی قرار میگیرد و در بسیاری از قراردادها این مسائل به محل قراردادها واگذار میشود.
این منبع آگاه گفت: زمانی که باشگاه متعهد پرداخت این مالیات می شود، باید نسبت به پیگیری آن اقدام کند. اما اینکه چرا خبر ارسال این نامه به رحمتی به نام وی مطرح شد این است که سازمان امور مالیاتی پرداخت مالیات را به نام افراد ثبت می کند. اما هشدار پرداخت مالیات را به باشگاه ها ارائه کرد. چرا که مهدی رحمتی مودی و باشگاه ها مذکور متعهد پرداخت مالیات او هستند.
او ادامه داد: این مبحث هم مانند اخذ مالیات ارزش افزوده است، باشگاه استقلال و شهر خودرو متعهد و امانت دار این مالیات توسط افراد است. بعضا این امانت داری رعایت نمی شود.
گفتنی است در چند روز گذشته خبری مبنی بر توقیف اموال مهدی رحمتی بازیکن باشگاه استقلال در فضای مجازی و سایت های خبری منتشر شده که سازمان امور مالیاتی مدعی است اموال توقیف نشده است و فعلا هشدار آن به باشگاه و این فرد ارسال شده است.
انتهای پیام/