رییس صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: درصدی افراد سودجو که تعداد آن‌ها زیاد نیست دنبال سوءاستفاده کردن از شرایط اقتصادی حاکم بر بازار می‌باشند .

برخورد جدی با سوء استفاده کنندگان از گرانی بنزینبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  مهدی حسینی نژاد رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: طرح تشدید بازار بر اساس مصوبه تنظیم و پیشنهاد وزارت صمت مبنی بر پایش بهتر بازار، بلافاصله پس از اصلاح قیمت بنزین همزمان با سراسر کشور در استان کرمان نیز آغاز شد و برای این امر سایر دستگاه‌ها نیز به کمک سازمان صمت آمدند و در جلسه قبل ستاد تنظیم بازار استان مقرر شد ظرف یک هفته ۳۰ پایش در سطح استان کرمان صورت گیرد و نتیجه این پایش‌ها در جلسه آینده ستاد تنظیم بازار ارائه شود.

او افزود: در دو هفته گذشته بیش از ۶ هزار واحد صنفی در شمال استان کرمان بررسی کردیم که ۲۰۰ پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.

رییس سازمان صمت استان کرمان با بیان این مطلب که گرانی قیمت بنزین مربوط به سازمان صمت نیست، تصریح کرد: افزایش قیمت بنزین متاسفانه روی برخی اقلام تاثیر مستقیم همانند کرایه تاکسی تاثیر مستقیم دارد که باید با برنامه ریزی مناسب این افزایش قیمت را با اعطای یارانه یا افزایش قیمت (این افزایش براساس بررسی‌های کارشناسی) کرایه‌ها جبران کنیم که به دلیل مسایل اقتصادی فعلا مجوز افزایش قیمت داده نشده است و هرگونه تصمیمی در این باره به اطلاع مردم خواهد رسید.

او بیان داشت: متاسفانه درصدی افراد سودجو که تعداد آن‌ها زیاد نیست (در استان کرمان حدود ۸۰ هزار واحد صنفی وجود دارد) دنبال سوءاستفاده کردن از این موضوع هستند لذا افزایش قیمت ۱۰ تا ۲۵ درصدی را در قیمت کالا‌ها در بازار کرمان شاهد هستیم.

حسینی نژاد در رابطه با افزایش قیمت آهن آلات در استان کرمان، بیان کرد: استان کرمان به سمت صنعتی شدن پیش می‌رود و برای تکمیل زنجیره‌های فولادی در استان زیرساخت‌های ایجاد شده و در این راستا نیز سالانه یک میلیون و ۲۰۰ تن میلگرد در استان کرمان تولید می‌شود.

او عنوان کرد: قیمت آهن آلات در استان کرمان مدیریت شده و افزایش قیمت در این زمینه نداشتیم و برای افراد سوءاستفاده کننده نیز پرونده‌های تخلف تشکیل شده است، اما در مجموع افزایش قیمت فولاد در استان کرمان نسبت به سایر استان‌های کشور بسیار کمتر بوده است.

رییس سازمان صمت استان کرمان در حاشیه بازرسی یک مغازه میوه فروش که اقدام به عدم درج اتیکت قیمت و گران فروشی کرده بود، اظهار کرد: متاسفانه جرایم ما بازدارنده نیستند به طور مثال جریمه عدم درج اتیکت ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است که باید این قوانین در سطح ملی اصلاح شوند.

اوبیان کرد: ملاک ما برای بازرسی آخرین فاکتوری است که واحد صنفی ارایه می‌دهد و مردم حتما فاکتور بخواهند.

رضا سنجری مدیر کل امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در رابطه با خروجی جلسات تنظیم بازار گفت: مشکل تنظیم بازار با تشکیل یک یا دو جلسه حل نمی‌شود ضمن آنکه بسیاری از تصمیمات را ستاد تنظیم بازار کشور می‌گیرد و ستاد تنظیم بازار در استان‌ها صرفا مجری موارد تصویب شده از سوی ستاد تنظیم بازار کشوری هستند.

او بیان داشت: برای بازار سازی، دولت استان‌ها را مکلف کرده که دیگر منع صادرات به سایر استان‌ها نداشته باشند لذا مصوبات تنظیم بازار در صورتی اجرایی می‌شود که همه کشور مصوبه یکسان داشته باشند و همه استان‌ها آن را اجرایی کنند.

مدیر کل امور اقتصادی استانداری کرمان در خصوص قیمت نان در کرمان گفت: سقف قیمت نان یارانه‌ای در کشور مشخص شده است حتی برای نانوایان آزاد پز نیز این قیمت معین شده و باید نظارت‌ها بر قیمت نان در سطح کرمان تشدید یابد تا جلوی هرگونه تخلفی در قیمت یا وزن نان را بتوانیم بگیریم.

سنجری با بیان این مطلب که برخورد قهری با بازار تبعات دارد، عنوان کرد: کشور اکنون در شرایط عادی اقتصادی نیست لذا باید همه مردم و اصناف همکاری کنند تا مشکلات به حداقل ممکن برسد، اما در این بین شاهدیم برخی به دلیل دغدغه کمبود سرمایه در گردش در آینده، اقدام به عدم عرضه کالا می‌کنند که باید پیگیری و برخورد جدی با این افراد صورت گیرد.

در استان کرمان اکنون حدود ۸۰ هزار واحد صنفی وجود دارد.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار