به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به طرح جدید
ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت:براساس این طرح انتظار داریم سه نوع مرغ به بازار عرضه شود که عبارتند از مرغ B,مرغ A و مرغ A پلاس .
او افزود:این دسته بندیها برپایه کیفیت کشتارگاهی مرغ است که مرغ B در کشتارگاه با خط یک (تخلیه اندرونی مرغ با دست) تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: مرغ A با دستگاههای اتوماتیک تخلیه اندرونی میشود که نتیجه آن کمترین دور ریز را دارد.
ایراندوست ادامه داد:مرغ A پلاس هم ضمن کشتار با خط ۲ (خط اتوماتیک تخلیه اندرونی مرغ) و حذف خنک کننده آبی مرغوبترین مرغ از نظر کیفیت کشتارگاهی است.
اوافزود:بر پایه این سه نوع عرضه مرغ سه نوع قیمت در بازار شکل میگیرد که مرغ B که عمده مرغ توزیع شده دربازار است مطابق قیمت تنظیم بازار کشور عرضه میشود، مرغ A تا ۵درصد گرانتر از قیمت تنظیم بازار است و مرغ A پلاس تا ۱۰ درصد افزایش قیمت تنظیم بازار عرضه میشود.
ایراندوست تصریح کرد: هم اکنون در بازار اصفهان مرغ B و مرغ A پلاس توزیع میشود.
انتهای پیام/ی
توزیع مرغ B و مرغ A پلاس در بازار اصفهان