به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علیاکبر خادمی معاون اجرایی اشتغال کمیته امداد در جمع اعضای شورای معاونین و مدیران، روسای ادارات، کارکنان اشتغال سراسر استان سمنان و عوامل کاریابی به میزبانی کمیته امداد شهرستان سمنان با تاکید بر اینکه برای توانمندسازی و اشتغال جمعیت تحت پوشش این نهاد نیازمند کمک خیران هستیم، گفت: ۴۰۰ هزار خیر کارآفرین در کشور شناخته شدهاند.
او بابیان اینکه هماکنون حدود شش و نیم الی هفت میلیون نفر تحت پوشش این نهاد قرار دارند، افزود: توانمندسازی این افراد قطعاً در دستور کار است، اما در فراهم کردن شغل به همراهی سایر نهادها و بهرهمندی از ظرفیت خیران نیز نیاز دارد.
معاون اجرایی اشتغال کمیته امداد بابیان اینکه ۴۰۰ هزار کارآفرین در کشور شناخته شدهاند، بیان کرد: کمیته امداد کشور، همکاری با ۲۰ هزار نفر از کارآفرینان را باهدف بهرهگیری از تجارب این افراد در قالب راهبران شغلی دستور کار خود قرار داده است.
علیاکبر خادمی بابیان اینکه تسهیل امور مربوط به توانمندسازی اشتغال بهویژه برای دهکهای پایین جامعه از اهداف مجمع خیرین به شمار میرود، ابراز داشت: با توجه به اینکه کارآفرینان عرصه اشتغال از نیاز بازار، خدمات و کالا آگاهی لازم و تجربه کافی برخوردارند لذا این گروه میتوانند راهنما و الگوی مناسبی برای مددجویان جویای شغل باشند.
او بابیان اینکه تشکیل بانک اطلاعات توانمندیهای خیران کارآفرین اشتغال باهدف بهرهبرداری از ظرفیت و تجربه این متخصصان عرصه اشتغال ضروری است، تصریح کرد: کانون خیران اشتغال در چارچوب نظام جذب خیرین و کارآفرینان طراحیشده و این افراد بهعنوان نخبگان حوزه کسبوکار محسوب میشوند.
معاون اجرایی اشتغال کمیته امداد بابیان اینکه سمنان بهعنوان اولین استان، کانون خیرین اشتغال را راهاندازی کرده است، ابراز داشت: این کانون ارتباط سازنده و مؤثری با دستگاه و نهادههایی مانند کمیته امداد، فنی و حرفهای، اوقاف و امور خیریه و بهزیستی برای جذب، پشتیبانی و هماهنگی لازم را دارد لذا ایجاد کانون خیران اشتغال در هر شهرستان این استان از اساسنامه این مجمع است که در گامهای بعدی اجرایی میشود.
انتهای پیام / م