مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان‌ از افزایش سه برابری تعداد بهره‌برداران گلخانه‌های این استان در ۱۰ سال اخیر خبر داد.

قرائیان، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از افزایش سه برابری تعداد بهره‌برداران گلخانه‌های این استان در ۱۰ سال اخیر خبر داد و گفت: این رشد چشمگیر نقش مهمی در افزایش بهره‌وری، تولید محصولات گلخانه‌ای و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی داشته است.

وی بیان کرد: بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع پهنه‌بندی تعداد بهره‌برداران فعال در بخش گلخانه‌های استان سمنان از حدود ۱۷۰ نفر در سال ۱۳۹۴ به ۵۱۰ نفر در سال ۱۴۰۳ رسیده است. 

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: این افزایش سه برابری، نشان‌دهنده استقبال کشاورزان از روش‌های نوین کشت و مزایای اقتصادی و زیه‍ست‌محیطی آن است.

قرائیان اضافه کرد: شرایط محیطی، استفاده بهینه از منابع آبی و افزایش عملکرد در واحد سطح، نقش مهمی در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصولات کشاورزی داشته‌اند؛ به‌طور متوسط، مصرف آب در کشت گلخانه‌ای نسبت به کشت سنتی تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.

فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.