مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان از ترخیص یک هزار و ۴۰۰ کرونایی از بیمارستان‌های تامین اجتماعی زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ دکتر علی محمدی مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: از زمان شیوع کرونا تا کنون ۹۱ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی زنجان فوت شدند که ۵.۳ درصد مبتلایان را شامل می‌شود و در این میان همه مرگ و میر‌ها به جز ۲ مورد همه بالای ۶۵ سال سن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای بودند.
 
او ادامه داد: از شروع شیوع کرونا تا کنون یک‌هزار و ۶۱۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان زنجان بستری شدند که از این تعداد حدود یک هزار و ۴۰۰ نفر بدون مشکلی خاص ترخیص شدند و اکنون ۵۵ بیمار نیز بستری هستند.

محمدی اضافه کرد: ۲ مورد از مرگ و میر‌های کرونایی در سنین پایین ‌تر و افراد دارای بیماری زمینه‌ای بودند که خدمات ارائه شده از قبیل نحوه درمان این بیماران مورد تایید مراکز صلاحیت دار قرار گرفت و در زمان حاضر با توجه به محدودیت‌ها و شرایط اعمال شده پس از مدتی سیر نزولی بیماری را در استان زنجان و بیمارستان‌های تحت پوشش شاهد هستیم.

این مسئول ادامه داد: خوشبختانه با اختصاص ۶۰ تخت بیمارستانی در بیمارستان امام حسین (ع) و ۳۰ تخت در بیمارستان امید ابهر به بیماران کرونایی تا به امروز نیازی به افزودن تخت بیشتر وجود نداشته، هرچند در برخی مواقع و شرایط اضطراری تخت‌های بخش‌های دیگر به این بیماران اختصاص یافت که در زمان حاضر با تعداد تخت تعیین شده همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

محمدی با اشاره به اینکه در زمان حاضر بیمارستان امام حسین شهر زنجان با ۱۴۲ و امید ابهر با ۷۸ تخت در حال خدمات رسانی به جامعه هدف خود هستند، اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا از اسفند سال گذشته مقرر شد بیمارستان ‌های تامین اجتماعی استان زنجان و دیگر مراکز درمانی زنجان حداکثر میزان تخت را در اختیار بیماران کرونایی استان قرار دهند.

او ادامه داد: بر این اساس مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان نیز بدون محدودیت و با توجه به حساسیت و خطر بیماری با اولویت اول ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی را مورد توجه قرا داد که در این خصوص هرگز فعالیت‌های عادی نیز متوقف نشد.

به گفته محمدی، بیمارستان‌های امام حسین (ع) و امید فعال‌ترین مراکز در حوزه موالید بوده و هرگز تعطیل نخواهد شد و در زمان حاضر نیز خدمات رسانی آن‌ها همچنان ادامه دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان افزود: اطلاع رسانی‌های لازم از طریق نصب پوسترها، بنر‌های آموزشی، آگاهی بخشی در محوطه و سطح شهر در خصوص عدم حضور غیرضروری مراجعان در بیمارستان و راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری و عدم ارائه خدمات به افراد بدون ماسک انجام شده است.

او با قدردانی از زحمات پزشکان و کادر درمان و پرسنلی که به نوعی در این امر خداپسندانه دخیل هستند خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی‌های انجام گرفته و استفاده از نیرو‌های بخش‌های دیگر همچنین فراهم کردن تجهیزات و داروی مورد نیاز تلاش می‌کنند تا از کیفیت خدمت رسانی به بیماران کاسته نشود.

محمدی افزود: تامین اجتماعی در ۲ بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم خدمات خود را به گروه‌های تحت پوشش ارائه می‌کند که در حوزه درمان مستقیم و بر اساس آمار ارائه شده سازمان تامین اجتماعی ۴۱۲ مرکز درمانی در سطح کشور دارد که از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان‌ها تا دور افتاده‌ترین نقاط کشور را خدمت رسانی می‌کند.

۲۳۰ پزشک عمومی، متخصص و دندانپزشک، ۱۳۵ مرکز پاراکلینیک شامل رادیولوژی، آزمایشگاه، ۳۵ درمانگاه خصوصی و دولتی و ۱۲ بیمارستان در استان زنجان طرف قرار داد تأمین اجتماعی هستند.
 
انتهای پیام/ف
برچسب ها: بازار ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.